ICSTOR, Milfy City'i bitirmeden yeni oyuna başlamış, bundan dolayı milfy durdu gibi bir şey. Uzun süre de güncelleme almaz bu oyun.Olum dondu kaldı lan icstor. Yeni oyun çıkardık diyorlar bide %80 de kaldı ne iş?
Olayı bilen bilgilendirsin yaw
Yapımcısı çok yavaş ilerliyor ve yeni bir oyuna başlamış. Böyle giderse bu yıl çıkması zor.yeni guncelleme ne zaman ya 4 ay oldu
Güncelleme gelecek Fakat Yapımcı Çok Yavaş Kaç Aydır %80 deBen oyunu yeni bitirdim harem sahneleri açıldı ama yapım aşamasında diyor umarım güncellemede gelir.
Begin a dick falan oynamadim o çıkana kadar başka oyunlari oynarım yapacak bisey yok .dGüncelleme gelecek Fakat Yapımcı Çok Yavaş Kaç Aydır %80 de
Being A Dik Ekim Ayında Bekleniyor Bu Süreçte Sana Summer's Gone , Become A rockstar , Savior, Midnight Paradise Gibi Oyunları Oynamanı Tavsiye ederimBegin a dick falan oynamadim o çıkana kadar başka oyunlari oynarım yapacak bisey yok .d
Become A r.s nin betadan çıkmasını bekliyorum bitirdim onu midnight paradise i da oynadım diğer 2 oyuna bakarım tşkBeing A Dik Ekim Ayında Bekleniyor Bu Süreçte Sana Summer's Gone , Become A rockstar , Savior, Midnight Paradise Gibi Oyunları Oynamanı Tavsiye ederim
Ya şu bilgisayara şifreyi giriyorum ama olmuyor bir bilgin var mıbitirdim tavsiye ederim tşk
Küçük harflerle aoc yazarsan olacaktır.Ya şu bilgisayara şifreyi giriyorum ama olmuyor bir bilgin var mı
Hayır yeni bir güncelleme bulunmuyor.Güncelleme falan mı geldi 06 e noluyo
Neden 3 dakika önce yazıyo ve sıralamada 1. ?Hayır yeni bir güncelleme bulunmuyor.
Yeni yorumlar olduğu için öyle gözüküyor.Neden 3 dakika önce yazıyo ve sıralamada 1. ?
Anladım saol peki summers gone ne zaman betadan çıkar ?Yeni yorumlar olduğu için öyle gözüküyor.
Anlam bozuklukları ve yazım hataları düzeltilip betadan çıkartılacaktır, tam tarih yok.Anladım saol peki summers gone ne zaman betadan çıkar ?
En yakın sürede çıkacak oyunun adı ve süresi forum ana sayfasında yazıyor, diğer oyunlar hakkında bilgi veremiyoruz.Parental love v1.00 turkce android ne zaman gelecek