Okula girdiğin zaman sağa dön, karşına çıkan koridorda ileriden sağa dön orada sağdaki kapıdan gir. PC sağ tarafta duruyor.Bulamadım pc yi tam olarak nerede
Okula girdiğin zaman sağa dön, karşına çıkan koridorda ileriden sağa dön orada sağdaki kapıdan gir. PC sağ tarafta duruyor.Bulamadım pc yi tam olarak nerede
söylediğin yerde bilgisayar falan yok ondan soruyorum
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.söylediğin yerde bilgisayar falan yok ondan soruyorum
Oyunun yüklenmesi uzun sürüyor. Beklemen lazım.Oyun telefondan bir türlü giremiyorum giriş yaptıktan sonra "Yükleniyor..." ekranında kalıyor nedenini bilen var mı acaba ?
Yeni sürüm ne zaman gelirMevcut sürümde en fazla Linda ile 4/5, Sara ile 3/5 oluyor. Daha fazla arttıramazsın.
Yeni gelecek sürüm şuan %80 yapımcı başka bir oyunlada ilgilendiği için net bir tarih yok.Yeni sürüm ne zaman gelir
Oyun Türkçe açılıyor.Dil seçeneği nererde bulamadım
İngilizce açıldıOyun Türkçe açılıyor.
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki hatalar kanalından destek alabilirsiniz.İngilizce açıldı
Küçük harflerle aoc yazman lazım.Bilgisayar şifresi ne bilen var mı
Teşekkürler olduKüçük harflerle aoc yazman lazım.
Rica ederim.Teşekkürler oldu
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Ben mobilden oynuyorum havuzu temizliyemiyorum ne ye basmam gerek ?
Oyuna aralık ayından beri herhangi bir güncelleme gelmedi.Oyuna güncelleme geldi mi en son tüm hikayeyi oynadum yapım aşamasında diyordu?