KDR
Yetkili
Markette kasiyerin arkasındaki raflara tıkla orada kalem gibi gözüküyor casus kameraCasus kamerayı nerden alabilirim
Markette kasiyerin arkasındaki raflara tıkla orada kalem gibi gözüküyor casus kameraCasus kamerayı nerden alabilirim
%80 fakat yapımcısı yeni oyuna başlamış, o yüzden buna güncelleme gelmesi biraz zor.Oyuna güncelleme ne zaman gelcek %?
Peki bunun gibi öneri oyun istesem var mı%80 fakat yapımcısı yeni oyuna başlamış, o yüzden buna güncelleme gelmesi biraz zor.
Midnight Paradise indirmek için tıklayın.Peki bunun gibi öneri oyun istesem var mı
Bunu oynadım bi süre sonra hep aynı şeyleri yapmaya başladı devam edemedim
No More SecretsBunu oynadım bi süre sonra hep aynı şeyleri yapmaya başladı devam edemedim
Denicem tsk bide şey vardı komşunun kızı tatilden geliyordu eve alıyorduk sonra annesiyle sevgili oluyorduk onum gibi oyun var mı ismini hatırlamıyorum ¿
My Sweet NeighborsDenicem tsk bide şey vardı komşunun kızı tatilden geliyordu eve alıyorduk sonra annesiyle sevgili oluyorduk onum gibi oyun var mı ismini hatırlamıyorum ¿
Yüklenmesi biraz zaman alabilir, cihazına bağlı olarak 5-6 dakika kadar sürebiliyor.Oyunu acıyorum ana ekranda YUKLENİYOR yazısında kalıyor,, çok övduler bu oyunu merak etmiştim
TESEKKUR ederim cevap için iyi calısmalar,, EMEĞİNİZE sağlıkYüklenmesi biraz zaman alabilir, cihazına bağlı olarak 5-6 dakika kadar sürebiliyor.
Rica ederim iyi oyunlarTESEKKUR ederim cevap için iyi calısmalar,, EMEĞİNİZE sağlık
Uzunca beklemen lazım 5 6 dk kadar acillyirOyunu acıyorum ana ekranda YUKLENİYOR yazısında kalıyor,, çok övduler bu oyunu merak etmiştim
Oyun sana orda 2 seçenek sunuyor kızıl sacli kızı seçip devam ettiysen daha caroline yi devam edemezsin ben en baştan başladım o yüzdenGeceleri kısa mesajı oku carolinin odasına git diyor hangi mesaj orayı hiç anlamadım da???
Evet, mevcut son sürüm.Son sürüm mu
Hayır net bir tarih yok. Yapımcı çok yavaş ilerliyor ve yeni bir oyuna başladı. Böyle giderse bu yıl çıkması zor.Güncelleme için net bir tarih belli oldu mu arkadaşlar?