Milfy City Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Milfy City Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0d
B

ByKentrıp

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Merhabalar yeni bir üyeyim oyuna giriş yapmaya çalışıyorum kullanıcı adı veya şifre hatalı diyor doğru girdiğime eminim ama

Silence

Silence

Doğasever
Kredi
0$
Merhabalar yeni bir üyeyim oyuna giriş yapmaya çalışıyorum kullanıcı adı veya şifre hatalı diyor doğru girdiğime eminim ama
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.

B

ByKentrıp

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.
Desteğiniz için teşekkür ederim oldu

OZTAC

OZTAC

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Web Sitesi
www.bombabomba.com
Kredi
0$
Arkadaşlar güncelleme geldiği zaman oyundaki ilerlemeyi silmeden oyunu nasıl güncelleyebilirim açıklarsanız memnun olurum... ??

Silence

Silence

Doğasever
Kredi
0$
Arkadaşlar güncelleme geldiği zaman oyundaki ilerlemeyi silmeden oyunu nasıl güncelleyebilirim açıklarsanız memnun olurum... ??
Oyunu sildiğin zaman kayıt dosyaların duruyor, yeni sürüm geldiğinde direkt indirip kaldığın yerden devam edebiliyorsun.

A

Aligurbuz0

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
İyi aksamlar elinize saglik cok guzel cevirmissiniz yeni basladim ancak bende mi hata bilmiyorum celia nin bilgisayarini acamiyorum buyuk harflerle yaziyorum benim gordugum kadariyla orda AOC harfleri var yaziyorum ancak olmuyor yardimci olursaniz sevinirim

Ekli dosyalar

• Screenshot_20200826-220333.png
    Screenshot_20200826-220333.png
    1 MB · Görüntüleme: 8
Jupiter

Jupiter

Doğasever
Kredi
0$
İyi aksamlar elinize saglik cok guzel cevirmissiniz yeni basladim ancak bende mi hata bilmiyorum celia nin bilgisayarini acamiyorum buyuk harflerle yaziyorum benim gordugum kadariyla orda AOC harfleri var yaziyorum ancak olmuyor yardimci olursaniz sevinirim
Küçük harflerle yazman gerekiyor.

A

Aligurbuz0

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Büyuk harflerle yazin dedigi icin sormak istedim yardimci oldugunuz icin tesekkurler

Ekli dosyalar

• Screenshot_20200826-220620.png
    Screenshot_20200826-220620.png
    639.6 KB · Görüntüleme: 12
A

apoabi22

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Kamerayı nerden bulabilirim çarklık sorup duruyor mağazaya gidiyorum hiçbir şey alamıyorum yardım please

A

apoabi22

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Sara ile konsol oyununu ikinci defa oynaamıyorum ne yapmam gerek ucuz konsol aldım ama oynaamıyorum yardın please

Üst Alt