Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.Merhabalar yeni bir üyeyim oyuna giriş yapmaya çalışıyorum kullanıcı adı veya şifre hatalı diyor doğru girdiğime eminim ama
Desteğiniz için teşekkür ederim olduBilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.
Rica ederim iyi oyunlarDesteğiniz için teşekkür ederim oldu
Oyunu sildiğin zaman kayıt dosyaların duruyor, yeni sürüm geldiğinde direkt indirip kaldığın yerden devam edebiliyorsun.Arkadaşlar güncelleme geldiği zaman oyundaki ilerlemeyi silmeden oyunu nasıl güncelleyebilirim açıklarsanız memnun olurum... ??
ne zaman cikacak yaEfsane bir oyun yeni güncellemeyi bekliyorum. ❤
Bilgi İçin Teşekkür Ederim... ?Oyunu sildiğin zaman kayıt dosyaların duruyor, yeni sürüm geldiğinde direkt indirip kaldığın yerden devam edebiliyorsun.
Rica ederim ?Bilgi İçin Teşekkür Ederim... ?
Küçük harflerle yazman gerekiyor.İyi aksamlar elinize saglik cok guzel cevirmissiniz yeni basladim ancak bende mi hata bilmiyorum celia nin bilgisayarini acamiyorum buyuk harflerle yaziyorum benim gordugum kadariyla orda AOC harfleri var yaziyorum ancak olmuyor yardimci olursaniz sevinirim
Rica ederim, iyi oyunlar.Büyuk harflerle yazin dedigi icin sormak istedim yardimci oldugunuz icin tesekkurler
Yılbaşından beri güncelleme gelmedi.Haziran ayından sonra yeni güncelleme geldimi?
Markete git. Kasanın yanındaki rafta olması lazım.Kamerayı nerden bulabilirim çarklık sorup duruyor mağazaya gidiyorum hiçbir şey alamıyorum yardım please
Sara'nın odasına gidip oyun kolunu değiştireceksin.Sara ile konsol oyununu ikinci defa oynaamıyorum ne yapmam gerek ucuz konsol aldım ama oynaamıyorum yardın please