A
Akaaka
Kayıtlı Üye
bilgi alabilir miyimaylık destekçi plus alırsak özel çeviriye erişebiliyor muyum acaba
bilgi alabilir miyimaylık destekçi plus alırsak özel çeviriye erişebiliyor muyum acaba
Aldığın bir hata var mı yoksa girer girmez oyundan atıyor mu?Oyunu yükledim acilmiyor
Mobil sorun nedir ?
Exe uzantılı dosya ile açman lazımmerhaba ben pc için indirdim ama aoc uzantılı dosya açılmıyor
Android de para hilesi yok, onun dışında fark yokAndroid ve Pc arasında fark varmı?
Yapımcı oyunu tam olarak bitirmedi o yüzden ulaşamamışsındırarkadaşlar kolay gelsin oyunu bitirdim ama harem sahnesine ulaşamadım nasıl ulaşabilirim bilenler yardımcı olursa sevinirim
Muhtemelen yeterli depolama alanın yokOyunu indirince paketin ayrıştırılmasında sorun oluştu diyor bunu nasıl hallede bilirim
Mobilde para hilesi yok, bilgisayar daki mini oyunlarla kasabiliyorsunhocam mobilde kolay para kazanma yolu var mı
PCden oynuyorsan para hilesi yap ama telefonda para hilesi yok, bilgisayar daki mini oyunlarla kasabiliyorsunLindayla sahil yerindeyim en son dondurma aldirtti para bitti ben ne yapicam simdi