seinal
Kayıtlı Üye
Siteye kayıtlı kullanıcı adını ve şifreni yazacaksınkullanıcı adı ve şifre istiyor oraya ne yazcaz
Siteye kayıtlı kullanıcı adını ve şifreni yazacaksınkullanıcı adı ve şifre istiyor oraya ne yazcaz
Birde sorun olmazsa bir şey daha soracağım oyun indikten sonra sürekli oyundan atıyor nasıl hallede bilirimMuhtemelen yeterli depolama alanın yok
Oyunun dosyası olan '.aoc' uzantılı dosyanın adı değişmiş. Dosyanın adıyla hatada çıkan ad bire bir aynı olmalı.AOC formatlı dosyayı nasıl açacağım ?
Şimdilik her ne kadar final olsa da direkt oyunu bitiremiyorsun, yapımcı oyunu bitiren sonları sonradan çıkartacak.oyun nasıl bitiyor ?
aga aynı sorun bendede var adınımı değiştirmem lazım düzelmiyoOyunun dosyası olan '.aoc' uzantılı dosyanın adı değişmiş. Dosyanın adıyla hatada çıkan ad bire bir aynı olmalı.
Şimdilik her ne kadar final olsa da direkt oyunu bitiremiyorsun, yapımcı oyunu bitiren sonları sonradan çıkartacak.
aga baştan başlamak mecvurmu başka bir seçenek yokmuBu sürümdeki modun seçenekleri kısıtlı, yanlış hatırlamıyorsam sahneler açılmıyordu.
Eğer Windows üzerinden oynuyorsan hızlı menüde 'mod menüsü' şeklinde yazıyor zaten, Android'de bir mod ya da hile yok maalesef.
Normalde bir oyunu silsen de kayıt dosyaların kaldığı için yeni sürümü indirdiğinde kaldığın yerden devam edebilirsin ama bu oyunda yapımcı değişiklikler yaptığı için büyük ihtimalle baştan başlaman gerekecek, kayıt dosyası hata verecektir.
Discord sunucusundan kayıt dosyası indirip devam edebilirisinaga baştan başlamak mecvurmu başka bir seçenek yokmu
ben neden giremiyorum oyuna? ücretlimi acabaa hata aliyommmDiscord sunucusundan kayıt dosyası indirip devam edebilirisin
ben neden giremiyorum oyuna? ücretlimi acabaa hata aliyommm
nasıl yaptığını anlatabilirmisinaga aynı sorun bendede var adınımı değiştirmem lazım düzelmiyo
-(düzeltme) adını değiştirdim oldu teşekkürler
Oyunun dosyası olan '.aoc' uzantılı dosyanın adı değişmiş. Dosyanın adıyla hatada çıkan ad bire bir aynı olmalı.Oyunun dosyası olan '.aoc' uzantılı dosyanın adı değişmiş. Dosyanın adıyla hatada çıkan ad bire bir aynı olmalı.
Şimdilik her ne kadar final olsa da direkt oyunu bitiremiyorsun, yapımcı oyunu bitiren sonları sonradan çıkartacak.
'.aoc' uzantılı dosyayı açamazsınız, dosya adını düzelttikten sonra aynı klasörün içindeki uygulamadan açabilirsiniz oyunu.Oyunun dosyası olan '.aoc' uzantılı dosyanın adı değişmiş. Dosyanın adıyla hatada çıkan ad bire bir aynı olmalı.
bunu çözemedim aoc dosyasını hangi uygulama üzerinden açmam gerekiyor
Karakter hikayesinin kaçıncı adımı olduğunu yazmış olsaydın yardımcı olabilirdim ama hatırlamadığım için net bir şey söyleyemiyorum maalesef, görevde ne yazdığını ve kaçıncı adım olduğunu söyleyebilirsen yardımcı olalım.Bir 10-15 sayfa geri gidip ayni soruyu soran var mı diye baktım fakat bulamadığım için soruyorum. Oyunun daha başlarındayım, öğretmen olan bir hatun var (ismi celia idi galiba) görev ingilizce belki ben yanlış çevirdim fakat sex shoptan aldığın malzemeleri celianin dolaba koy diyor, deniyorum ama beceremiyorum, envanterden ürünü seciyorum problem o değil ben mi yanlis yapıyorum
Hallettim ilgin için teşekkür ederimKarakter hikayesinin kaçıncı adımı olduğunu yazmış olsaydın yardımcı olabilirdim ama hatırlamadığım için net bir şey söyleyemiyorum maalesef, görevde ne yazdığını ve kaçıncı adım olduğunu söyleyebilirsen yardımcı olalım.