Yapamıyorsun, açık dünyadaki hikaye yollarını sonuna kadar oynayabiliyorsun ancak oyunu bitiren sonlar henüz eklenmedi.Tüm hepsini 5/5 yapabiliyoz mu şuan güncelleme caroline evlilik ve hamile rotası falan çıktı mi geçen güncelleme geldiginde hicbir farklilik yoktu da
bildiğim kadarıyla telefondan oynuyorsan mini gameleri kapatman lazımTelefondan oynuyorum oyunu, bu havuz temizleme görevi nasıl yapılıyor
Cihazdan cihaza değişiklik gösterebilir açılma süresi, beklemeniz gerek.Oyun açılmıyor adut oyun ekraı geliyor ilerisi yok telefondan oynuyom bu arada
Hangi karakterin, kaçıncı adım görevi olduğunu söylersen yardımcı olabilirim, birden fazla mağaza ve birden fazla anahtar görevi var.arkdaslar magazada kı anahtar nerede acaba bır turlu bulamadım
Özel Çeviri versiyonu ücretli, o yüzden böyle bir uyarı alıyorsun. 'Normal Çeviri' yazan kısmın altındaki bağlantılardan indirmen lazım oyunu.Bu oyuna erisiminiz bulunmamaktadir diye uyari aliyorum. Hani ucretsiz olmustu ?
selam mesajını gec gordugum kusura bakma , carolıne ın odasına gırerken kılıtlı oldugunu soyleyıp yedek anahtarını onun magazasında gordugunu soyluyor ama bulamadımHangi karakterin, kaçıncı adım görevi olduğunu söylersen yardımcı olabilirim, birden fazla mağaza ve birden fazla anahtar görevi var.
öğlen mağazanın arka odasına gidip camı aç, gece olunca mağazaya gidiyorsun o zaman anahtar çıkıyor diye hatırlıyorumselam mesajını gec gordugum kusura bakma , carolıne ın odasına gırerken kılıtlı oldugunu soyleyıp yedek anahtarını onun magazasında gordugunu soyluyor ama bulamadım