kennyR
Çevirmen
Özel çeviri için ekstra erişim gerekiyor, normal çeviriyi indirmen gerek.bu oyun açık değil miydi? üyelikli miydi ?
Özel çeviri için ekstra erişim gerekiyor, normal çeviriyi indirmen gerek.bu oyun açık değil miydi? üyelikli miydi ?
Biri oyunun dosyası, diğeri oyunun dosyasını açacağın uygulama. İkisini de indirmen gerek.cloud indirme linke girdiğimde iki tane indirilicek şey gösteriyor diğer nedir acaba
iki dosyanın da sonun da " Çeviri " yazacak. "Adult Oyun Çeviri.aoc" ve " Adult Oyun Çeviri " olacak şekilde.böyle bir hata veriyor yardımcı olabilecek var mı
ikisinide indirmen gerekiyorcloud indirme linke girdiğimde iki tane indirilicek şey gösteriyor diğer nedir acaba
Oyunun uygulamasını ve dosyasını zipten çıkartıp aynı klasörün içine koy, uygulamayı yönetici olarak çalıştır. Hala aynı hatayı veriyorsa muhtemelen Cloud üzerinden indirirken dosyanın adı değişmiştir, '.aoc' uzantılı dosyanın adı hatada yazan dosya adıyla bire bir aynı olmalı.böyle bir hata veriyor yardımcı olabilecek var mı
Aslında şunu sormak istedim gelen herhangi bir güncelleme için oyunu tekrar mı indirmem gerekiyor. yani kaldığım yerden devam edemiorum öyle değil mi?Sadece sonları görmek için oynayacaksan şimdi oynamanı tavsiye etmem, sadece serbest dolaşım kısmındaki görevler final verdi. Oyunu tamamen bitiren sonları yapımcı sonradan ekleyecek.
Bu sürümdeki modun seçenekleri kısıtlı, yanlış hatırlamıyorsam sahneler açılmıyordu.düzelttim fakat bu sürümde hileleri nerden açacağımı bulamadım parayı arttırmak değil de sahnelerin kilidini açmak istiyorum
Eğer Windows üzerinden oynuyorsan hızlı menüde 'mod menüsü' şeklinde yazıyor zaten, Android'de bir mod ya da hile yok maalesef.Hile ben mi bulamıyorum kapalı mı anlamdım? Yardımcı olabilecek var mı?
Normalde bir oyunu silsen de kayıt dosyaların kaldığı için yeni sürümü indirdiğinde kaldığın yerden devam edebilirsin ama bu oyunda yapımcı değişiklikler yaptığı için büyük ihtimalle baştan başlaman gerekecek, kayıt dosyası hata verecektir.Aslında şunu sormak istedim gelen herhangi bir güncelleme için oyunu tekrar mı indirmem gerekiyor. yani kaldığım yerden devam edemiorum öyle değil mi?
Eğer Android üzerinden oynuyorsan bir mod veya hile bulunmuyor, Windows üzerinden oynuyorsan mod menüsünü oyun ekranının en altındaki hızlı menüden 'Mod menüsü' seçeneğiyle açabilirsin.Hileyi nasıl aktif ediyoruz tercihleri bulamadım
Oyunu garip bir şeye dönüştürmüşler. Önceki sürümlerde şantajı yaptığımızdan haberi yokken şimdi roleplay yapıyormuşuz gibi yansıtmışlar. Keza Sara'ya gece yaptığımız şeyleri de aynı şekilde. Bunları etiklik olsun diye yapmışlar herhalde hatta komşuyu önceki sürümlerde izleyebiliyorken bunda hiçbir şey yapamıyoruz. Müdüre muamele yapan kızdan da eser yok
Evet, beklemen gerek.Ekli dosyayı görüntüle 15696
Oyun hep bu ekranda kalıyor beklemem mi lazım acil