R
Reenher
Kayıtlı Üye
Nasil yapiliyor hile. Link falan var mi?. Yaptigimda kayitlar silinmesin yeterya hile yapacaksın yada harbiden çalışıp alacaksın başka yolu yok sanırsam
Nasil yapiliyor hile. Link falan var mi?. Yaptigimda kayitlar silinmesin yeterya hile yapacaksın yada harbiden çalışıp alacaksın başka yolu yok sanırsam
Ayarlardan oyun oynamayi kapatYeni sürümü yükledim ama havuzu nasıl temizleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz
Windows versiyonunda hile mevcut ancak Android'de para biriktirmek gerekiyor maalesef.Oyunda bazen 1000 dolaar istiyor. Oyunda bu kadar parayi ner3den bulacam. Birkac gorevde istedi bende 26 dolar var amk
Giriş sistemine bağlanamıyorsun, bu da internetinle ilgili bir durum. Modem ayarlarından muhtemelen açık olan güvenli interneti kapatarak veya kapatmak istemiyorsan VPN'e bağlanarak sorunu aşabilirsin.androidde kullanici adi sifre kisminda kaliyor giris yap diyorum ama ayni ekranda kaliyor
Büyük ihtimalle modem ayarlarından güvenli internet açık, onu kapatarak veya VPN kullanarak bu sorunu aşabilirsin.Giriş ekranında hesap bilgilerimi girip oyuna girmeye çalıştığımda bu şekilde hata veriyor. Yoksay deyip geçince de internet bağlantınız bulunmamaktadır diyor. Nasıl düzelticem? kennyR
Ekli dosyayı görüntüle 15635
Hocam mobil versiyonuna da güncellemeyle falan hile gelir mi ona göre pcden başlayacağımWindows versiyonunda hile mevcut ancak Android'de para biriktirmek gerekiyor maalesef.
Eklenebilse oyunun APK'sına da hile eklenecekti zaten, şu anlık sadece Windows versiyonunda mevcut. Bunun sonraki güncellemede değişip değişmeyeceğini bilemiyorum, yapımcının yayınlayacağı güncellemeye ve çıkartılacak hile modlarına bağlı tamamen.Hocam mobil versiyonuna da güncellemeyle falan hile gelir mi ona göre pcden başlayacağım
Oyunun içerisinde mini-game'leri kapatan bir ayar var, onu aktifleştirip geçebilirsin. Bahsettiğin mini-game Android'e uyumlu değil.Admin android oynuyorum ve bir görevde takıldım havuzu temizlemek için ne yapmam gerekiyor? Her yere basıyorum birşey yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim lütfen
Giriş yap tuşuna bastığında herhangi bir etkileşim göremiyorsan bu internetinden kaynaklıdır, VPN kullanıyorum ama işe yaramıyor diyorsan da farklı bir internet bağlantısıyla tekrar dene. Eğer sabit internet kullanıyorsan modem ayarlarından 'Güvenli İnternet Filtresi' seçeneğini kapatman da sorunu çözecektir.Vpn kullanmama rağmen andirod de oyuna giremiyorum.giriş yap diyorum öyle kalıyor.sorunu bilen var mi
Windows üzerinden oynuyorsan mod menüsünden para ekleyebilirsin ama Android'de para biriktirmek gerekiyor mecbur. Oyunun içindeki telefon ve bilgisayarda para kazanabileceğin uygulamalar olması lazım, onlardan para kasabilirsin.Para kazma taktiği varmı ya oyun durdu 1000 dolar para nasıl birikecek
Sadece sonları görmek için oynayacaksan şimdi oynamanı tavsiye etmem, sadece serbest dolaşım kısmındaki görevler final verdi. Oyunu tamamen bitiren sonları yapımcı sonradan ekleyecek.Merhaba, ben bu oyunu daha önce oynamıştım. finalini görmek için baştan mı oynamam gerekiyor acaba?