Milfy City Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Milfy City Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0d
S

Sanane

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
androidde kullanici adi sifre kisminda kaliyor giris yap diyorum ama ayni ekranda kaliyor

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
androidde kullanici adi sifre kisminda kaliyor giris yap diyorum ama ayni ekranda kaliyor
Giriş sistemine bağlanamıyorsun, bu da internetinle ilgili bir durum. Modem ayarlarından muhtemelen açık olan güvenli interneti kapatarak veya kapatmak istemiyorsan VPN'e bağlanarak sorunu aşabilirsin.

E

ELROND

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Hile eskiye göre kısıtlanmış galiba sadece para hilesi var galerideki bütün sahneleri acamıyoruz mesela gizli sahneleri falan

aalexx

aalexx

Güncelleme Abonesi
Kredi
1$
Giriş ekranında hesap bilgilerimi girip oyuna girmeye çalıştığımda bu şekilde hata veriyor. Yoksay deyip geçince de internet bağlantınız bulunmamaktadır diyor. Nasıl düzelticem? kennyR

1702983690325.png

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
Giriş ekranında hesap bilgilerimi girip oyuna girmeye çalıştığımda bu şekilde hata veriyor. Yoksay deyip geçince de internet bağlantınız bulunmamaktadır diyor. Nasıl düzelticem? kennyR

Ekli dosyayı görüntüle 15635
Büyük ihtimalle modem ayarlarından güvenli internet açık, onu kapatarak veya VPN kullanarak bu sorunu aşabilirsin.

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
Hocam mobil versiyonuna da güncellemeyle falan hile gelir mi ona göre pcden başlayacağım
Eklenebilse oyunun APK'sına da hile eklenecekti zaten, şu anlık sadece Windows versiyonunda mevcut. Bunun sonraki güncellemede değişip değişmeyeceğini bilemiyorum, yapımcının yayınlayacağı güncellemeye ve çıkartılacak hile modlarına bağlı tamamen.

hermon

hermon

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Admin android oynuyorum ve bir görevde takıldım havuzu temizlemek için ne yapmam gerekiyor? Her yere basıyorum birşey yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim lütfen

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
Admin android oynuyorum ve bir görevde takıldım havuzu temizlemek için ne yapmam gerekiyor? Her yere basıyorum birşey yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim lütfen
Oyunun içerisinde mini-game'leri kapatan bir ayar var, onu aktifleştirip geçebilirsin. Bahsettiğin mini-game Android'e uyumlu değil.

E

Eternal

Kayıtlı Üye
Kredi
2$
Vpn kullanmama rağmen andirod de oyuna giremiyorum.giriş yap diyorum öyle kalıyor.sorunu bilen var mi

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
Vpn kullanmama rağmen andirod de oyuna giremiyorum.giriş yap diyorum öyle kalıyor.sorunu bilen var mi
Giriş yap tuşuna bastığında herhangi bir etkileşim göremiyorsan bu internetinden kaynaklıdır, VPN kullanıyorum ama işe yaramıyor diyorsan da farklı bir internet bağlantısıyla tekrar dene. Eğer sabit internet kullanıyorsan modem ayarlarından 'Güvenli İnternet Filtresi' seçeneğini kapatman da sorunu çözecektir.

U

Uzeyirkaraoz

A.F.H. Özel çeviri erişimcisi
Kredi
1$
Para kazma taktiği varmı ya oyun durdu 1000 dolar para nasıl birikecek

F

ferhat3659

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Merhaba, ben bu oyunu daha önce oynamıştım. finalini görmek için baştan mı oynamam gerekiyor acaba?

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
Para kazma taktiği varmı ya oyun durdu 1000 dolar para nasıl birikecek
Windows üzerinden oynuyorsan mod menüsünden para ekleyebilirsin ama Android'de para biriktirmek gerekiyor mecbur. Oyunun içindeki telefon ve bilgisayarda para kazanabileceğin uygulamalar olması lazım, onlardan para kasabilirsin.

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
Merhaba, ben bu oyunu daha önce oynamıştım. finalini görmek için baştan mı oynamam gerekiyor acaba?
Sadece sonları görmek için oynayacaksan şimdi oynamanı tavsiye etmem, sadece serbest dolaşım kısmındaki görevler final verdi. Oyunu tamamen bitiren sonları yapımcı sonradan ekleyecek.

Schad

Schad

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
cloud indirme linke girdiğimde iki tane indirilicek şey gösteriyor diğer nedir acaba

Ekli dosyalar

• Screenshot_97.png
    Screenshot_97.png
    11 KB · Görüntüleme: 14
Üst Alt