Hesabından 13 doların TL karşılığı çekiliyor.Beyler premium almak istiyorum 13 dolarlık ödemeyi dolar olarak mı yapıcam yoksa TL olarak oluyo mu
Ayarlardan mini oyunları kapatHavuzu temizleme gorevinde mouse'un sol tık'i ile temizlemek gerekiyor. Ben telefondan oynuyorum. O gorevi nasil gececem
.exe uzantılı dosyayı indirmemişsin clouddan onu da indir, iki dosyayı aynı klasöre koy ve .exe uzantılı olan ile oyunu çalıştır.aoc uzantılı indi clouddan bunu nasıl açıcaz
teşekkür ederim.. bedava üyeliğim ile giriş yapamıyorum şuan.exe uzantılı dosyayı indirmemişsin clouddan onu da indir, iki dosyayı aynı klasöre koy ve .exe uzantılı olan ile oyunu çalıştır.
Cihazdan cihaza farklılık gösterebiliyor açılma süresi, oyundan atmadığı sürece beklemen lazım.oyun acilmiyor android den giriyorum hesabı girdikten aonra yüklenme ekraninda kaliyor 10 dk bekledim acilmadi
Sadece özel çeviriyi kapsayan bir paket vardı zamanında ancak satıştan kaldırıldı. İlla özel çeviri oynamak istiyorum diyorsan sana tavsiyem beklemen olur, final sürümünün özel çeviri linkleri eklendiğinde Destekçi VIP paketi alıp oynayabilirsin.Özel çeviriye erişim izniniz yok diyor hangi paketi satın almalıyım acaba
Android üzerinden oynuyorsan mini-game'leri kapatma ayarı var, kapatıp geçmen lazım orayı.Yeni sürümü yükledim ama havuzu nasıl temizleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz
ya hile yapacaksın yada harbiden çalışıp alacaksın başka yolu yok sanırsamOyunda bazen 1000 dolaar istiyor. Oyunda bu kadar parayi ner3den bulacam. Birkac gorevde istedi bende 26 dolar var amk