Yapımcı 3 gün sonra final bölümünün final sürümünü yayınlayacağını İDDİA ediyor, yani bi süre daha bekleyeceksin gibi1 ay oldu açın oyunu da 1 2 el atalım
telefonun galiba yılı güne düzeltmişYapımcı 3 gün sonra final bölümünün final sürümünü yayınlayacağını İDDİA ediyor, yani bi süre daha bekleyeceksin gibi
Tüm siteler artik paylaşalı 1 ay dan çok oldu, siz daha bekletiyonuz. Bir işi yapacaksanız doğru yapınYapımcı 3 gün sonra final bölümünün final sürümünü yayınlayacağını İDDİA ediyor, yani bi süre daha bekleyeceksin gibi
? Şu anda sitedeki Türkçe çeviri zaten yapımcının yayınladığı son sürümTüm siteler artik paylaşalı 1 ay dan çok oldu, siz daha bekletiyonuz. Bir işi yapacaksanız doğru yapın
Bir aydır çevirisi tamamlanmış ve beta sürümüne çıkartılmış oyun zaten. Herkesten önce erişmek istiyorsanız diğerleri gibi beta paketi alacaksınız.Tüm siteler artik paylaşalı 1 ay dan çok oldu, siz daha bekletiyonuz. Bir işi yapacaksanız doğru yapın
Net bir tarih veremiyoruz maalesefSteame çıkmış oyun burdaki ne zaman açılır herkese
2025 sonuna çıkarmı?Net bir tarih veremiyoruz maalesef
Net bir tarih yokHocam ne zaman ücretsiz oynayabilecegiz
Sürmez o kadar2025 sonuna çıkarmı?
Discord sunucumuza gelip yardım kanalına sorununuzu yazarsanız daha iyi ve hızlı bir yardım da bulunabilirizHocam oyunu indirdim ama Ekli dosyayı görüntüle 15488 bu hatayı alıyorum nedendir