Milfy City Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Milfy City Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0d
R

Raisy

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
1697903162401.png
Bu hatayı alıyorum çözümü nedir ?

T

thelwosh

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
bu hatayı alıyorum bi çözümü varmı

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2023-10-22 234121.png
    Ekran görüntüsü 2023-10-22 234121.png
    10.3 KB · Görüntüleme: 15
kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
bu hatayı alıyorum bi çözümü varmı
İndirdiğin iki dosyayı da rardan çıkartıp aynı klasörün içine koyarak çalıştırmayı dene, tekrar aynı hatayı verirse uzantısı '.aoc' olan dosyanın adı hatada yazdığı gibi değildir, adını düzelt.

P

palastinn

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
beklenen finali vermediğine üzüldüm açıkçası bir kaç sahne ekleyip bırakmış daha iyisini beklerdik...

kaccan

kaccan

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
S.N. Özel Çeviri Erişimcisi
S.U.A.D. Özel Çeviri
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Timestamps Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
Milfy City oyununun 0.7 sürümüne kadar özek ceviri alan kişiler oyuna nasıl devam edıyor yardımcı olabılırmısınız..

aynı soru diğer oyunlar ıcınde gecerli

tesekkürler şimdiden

Hasaki

Hasaki

Kayıtlı Üye
Kredi
19$
Milfy City oyununun 0.7 sürümüne kadar özek ceviri alan kişiler oyuna nasıl devam edıyor yardımcı olabılırmısınız..

aynı soru diğer oyunlar ıcınde gecerli

tesekkürler şimdiden
Aldığınız paket 0.7 sürümüne kadar olan özel çeviriyi kapsıyordu. Henüz özel çeviri eklenmedi fakat eklendiği zaman bile vip özel olarak çıkacak. Yani ya oyunun şimdiki paketini satın almanız gerekir ya da betadan çıkmasını beklemeniz lazım

S

saralak

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Gerçekten 3 yıl bunun için insanların beklemesik acizlik bence gelen karakter güncellemelerinden bir tek lillyi beğendim bir de bobun cuckold olması güzel işlenmiş onun dışında yan karakterlerin neredeyse hiç birinin hikayesi yok gibi bir şey ikizler öylece hayatımızdan çıkıp gidiyor mesela ana karakterler içinde geçerli saraydı galiba tam ismini hatırlayamadım anlamsız bir şekilde bitiyor hikayesi hiç bir şey yok

F

Farabi

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
arkdaslar bu sürüm beta idi final cıksın ondan sonra degerlendirin bence yapımcı bilerek göstermedi geri kalanı bence cok sey daha vardır eklenen sadece betada göstermedi 3 kasımı bekleyim veya 5 gün sonra bi sey aciklayacak sanrim

Üst Alt