Çözebildiysen çözümünü anlatabilir misin
En son güncelleme alan versiyonu buGüncelleme geldi mi?
Net bir tarih verilmiyor ama eşek yapımcı final deyip oyunu tamamlamadığı için tahminimce uzun sürebilir.ne zaman betadan çıkacak?
İndirdiğin iki dosyayı da rardan çıkartıp aynı klasörün içine koyarak çalıştırmayı dene, tekrar aynı hatayı verirse uzantısı '.aoc' olan dosyanın adı hatada yazdığı gibi değildir, adını düzelt.bu hatayı alıyorum bi çözümü varmı
sözde 1 2 şey daha eklenicek 2 3 yılı bulur odabeklenen finali vermediğine üzüldüm açıkçası bir kaç sahne ekleyip bırakmış daha iyisini beklerdik...
Net bir tarih veremiyoruzne zaman indirmeler herkese açık olucak
Bir ay içinde yeni bir güncelleme gelecek demişlerdi de pek güvenmemek lazım.sözde 1 2 şey daha eklenicek 2 3 yılı bulur oda
Bende onu diyorum hocam yapımcı tam tokatcıBir ay içinde yeni bir güncelleme gelecek demişlerdi de pek güvenmemek lazım.
Aldığınız paket 0.7 sürümüne kadar olan özel çeviriyi kapsıyordu. Henüz özel çeviri eklenmedi fakat eklendiği zaman bile vip özel olarak çıkacak. Yani ya oyunun şimdiki paketini satın almanız gerekir ya da betadan çıkmasını beklemeniz lazımMilfy City oyununun 0.7 sürümüne kadar özek ceviri alan kişiler oyuna nasıl devam edıyor yardımcı olabılırmısınız..
aynı soru diğer oyunlar ıcınde gecerli
tesekkürler şimdiden