Hala sanki bazı konuşmalarda ingilizce gibi geldi bana diyalaglar falan belki pc deki galeride öyle gözüküyordur.Oyunun başlangıçlarında ve görevler, mesajlaşmalar halen İngilizce kalmış diye biliyoruz. Çok büyük bir sorun teşkil etmeyeceği için o kısımları düzeltme işlemini sonraya bıraktık. Ama elbetteki oralar da düzeltilecektir
Discord dan etkinlik kanalına atılan çeviri veya oyun hatalarına toplu bir şekilde düzenleme yapılacak. Dediğin yer de bildirilmiş olabilirHala sanki bazı konuşmalarda ingilizce gibi geldi bana diyalaglar falan belki pc deki galeride öyle gözüküyordur.
Tamam denk geldiğim yerleri atarım bundan sonra. Teşekkürler.Discord dan etkinlik kanalına atılan çeviri veya oyun hatalarına toplu bir şekilde düzenleme yapılacak. Dediğin yer de bildirilmiş olabilir
Rica ederimTamam denk geldiğim yerleri atarım bundan sonra. Teşekkürler.
EvetÜcretsiz olarak yayınlanacak mı
Zamanı belli mi
Net bir tarih verilmiyorZamanı belli mi
Android için para hilesi yok ama pc için aoç mod dan yapabilirsinPara hilesi nasıl yaparım
Şuan ki versiyon oyunun sonu mu aldım bitirdim ama beklentimin baya aşşağısında ek olarak birşeyler gelicek mi oyuna ?
Maalesef şu anlık oyunu tamamen bitiren sonlar yok, yapımcı yine vaatlerini yerine getiremedi, yapımcı ekipten oyunu bitiren sonlar üzerinde çalıştıklarına dair bir açıklama geldi ama yeni getirecekleri güncellemede durum ne olur, şimdilik bir şey demek zor.Final sürümü bu yani olmayacak ve büyük ihtimalle farklı bir proje üzerinden devam ettikleri için baştan savma yapmış olabilirler. Sonunda grup oluyor mu peki? Beta sürümünden çıkmasını bekliyorum artık çünkü
Oyunun başındaki kısımlar ve görevler zaten çevrili ama oyundan kaynaklı bir sorun yüzünden çeviri oyunda gözükmüyor, oyun içi telefon mesajlarının İngilizce olduğunun da farkındayız. Bunlar harici sıkıntılı gördüğün bir kısım olursa aşağıya bıraktığım linkten destek talebi oluşturup Discord rolü alarak sunucumuzun beta oyunlarına özel kanalından veya Discord DM yoluyla ulaştırabilirsen düzeltelim.Bazı yerler hala ingilizce. Bunlar düzeltilecek midir?
Tamamdır. Eğer yeni kısımla ilgili sorunlar görürsem seve seve iletirim. Teşekkür ederim. Kolay gelsin.Maalesef şu anlık oyunu tamamen bitiren sonlar yok, yapımcı yine vaatlerini yerine getiremedi, yapımcı ekipten oyunu bitiren sonlar üzerinde çalıştıklarına dair bir açıklama geldi ama yeni getirecekleri güncellemede durum ne olur, şimdilik bir şey demek zor.
Oyunun başındaki kısımlar ve görevler zaten çevrili ama oyundan kaynaklı bir sorun yüzünden çeviri oyunda gözükmüyor, oyun içi telefon mesajlarının İngilizce olduğunun da farkındayız. Bunlar harici sıkıntılı gördüğün bir kısım olursa aşağıya bıraktığım linkten destek talebi oluşturup Discord rolü alarak sunucumuzun beta oyunlarına özel kanalından veya Discord DM yoluyla ulaştırabilirsen düzeltelim.
Gelecek mi pekiAndroid için para hilesi yok ama pc için aoç mod dan yapabilirsin
Gelir mi pekiAndroid için para hilesi yok ama pc için aoç mod dan yapabilirsin
Net bir şey söylemem doğru olmaz ama bakılacakGelir mi peki
Normal şartlarda bile 35 40 gün arası sürüyordu herkesin erişimine açılması ama bu sefer net bir süre veremiyoruz. Daha fazla süre betada kalacak ama ondan emin olabilirsinYaw 21 gün oldu ne zaman çıkacak bu betadan 3 yıldır bekliyorum