Milfy City Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Milfy City Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0d
V

valentine

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
sıfırdan oynayacağım ama bütün linkler yeni sürüm geldiği için kapalı eski sürümü nasıl indirebilirim?

T

tunahan.43

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
bildiğim kadarıyla indiremezsin ya mağazadan satın alacaksın öyle indireceksin ya ücretsiz olarak herkese açılmasını bekleyeceksin .

Hasaki

Hasaki

Kayıtlı Üye
Kredi
19$
valentine yukarıda da denildiği gibi satın alım yapmadan veya herkesin erişimine açılmadan yükleme yapamazsın

youth0fsatan

youth0fsatan

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
0$
Bu sürümde mod var mı ?

adultmen

adultmen

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
yardım eder misiniz celianin bilgisayarı şifresini (Ossa36)giriyorum ama yanlış şifre diyor lütfen yardım edin

Jyzr

Jyzr

S.U.A.D. Özel Çeviri
Kredi
0$
Bu gizli sahneler açıldı diyor da gizli sahne derken nerden ulaşıyoruz onlara anlamadım ?

R

railabbasli

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Kusura bakmayin ama , oyun çıkalı 3 ay oldu belki daha fazla olmuşdu. Diğer siteler paylaşdı herkes oynadı sırf bu sitede save var diye başka siteden oynamadım. 3 ayda bir oyunu tercüme edipde Türkçe yapamadınız mı?

Hasaki

Hasaki

Kayıtlı Üye
Kredi
19$
Kusura bakmayin ama , oyun çıkalı 3 ay oldu belki daha fazla olmuşdu. Diğer siteler paylaşdı herkes oynadı sırf bu sitede save var diye başka siteden oynamadım. 3 ayda bir oyunu tercüme edipde Türkçe yapamadınız mı?
Oyun çıkalı 3 ay falan olmadı kafadan sallama yani. Diğer sitelerin yayınlayıp yayınlamaması da bizi alakadar eden bir durum değil. Oyuna erken erişim sağlamak istiyorsanız diğerleri gibi beta paketi almanız gerekiyor.

Üst Alt