Biraz karıştırdım da sanırım galeri hilesi yok. Mecburen oynayarak açman lazım yani. Oynamak istemezsen de oyunu bitiren birinden kayıt dosyası alıp aktarırsan galeride ki sahneleri görürsünMerhaba tüm galeriyi açmanın bir yolu var mı ? Eski sürümde açabilmiştim.
Discord sunucumuzda kayıt dosyaları kanalında mevcutBitiren varsa atabilirmi kayıt dosyasını
Merhaba. Net bir tarih veremiyoruz betadan çıkış ile ilgili ama Kasım ayını bulması garantiMerhaba Oyun Betadan Ne zaman çıkar tahminen Kasım başını bulur mu?
Şuan ki versiyon oyunun sonu mu aldım bitirdim ama beklentimin baya aşşağısında ek olarak birşeyler gelicek mi oyuna ?Merhaba. Net bir tarih veremiyoruz betadan çıkış ile ilgili ama Kasım ayını bulması garanti
Final sürümü bu yani olmayacak ve büyük ihtimalle farklı bir proje üzerinden devam ettikleri için baştan savma yapmış olabilirler. Sonunda grup oluyor mu peki? Beta sürümünden çıkmasını bekliyorum artık çünküŞuan ki versiyon oyunun sonu mu aldım bitirdim ama beklentimin baya aşşağısında ek olarak birşeyler gelicek mi oyuna ?
Hamilelik sonları eklenecekmiş sanırım ama onlar eklenince de beklentini arttırma bence.Şuan ki versiyon oyunun sonu mu aldım bitirdim ama beklentimin baya aşşağısında ek olarak birşeyler gelicek mi oyuna ?
Son diyerek gazladı insanları ama masmaalesef yine dolandırdı. Şimdi de eklemediğimiz 2 3 içerik kaldı diyip uzatıyorŞuan ki versiyon oyunun sonu mu aldım bitirdim ama beklentimin baya aşşağısında ek olarak birşeyler gelicek mi oyuna ?
Oyunda son yok ilişkileri belli bir sayıda yükseltiyorsun o telefonda gözüken linda 5/5 gibi gece sahneleri vs var onlarıda yaptın mı son o yani ben başka birşey bulamadım. Yapımcının kulaklarını bol bol çınlatıyorumFinal sürümü bu yani olmayacak ve büyük ihtimalle farklı bir proje üzerinden devam ettikleri için baştan savma yapmış olabilirler. Sonunda grup oluyor mu peki? Beta sürümünden çıkmasını bekliyorum artık çünkü
Geldi güncelleme7.1 den sonra update geldimi + yeni olarak ne geldi
kanki pc den oynuyorsan altta aoc yazıyor orada para hilesi var ordan halledersin parayı mobilden oynuyorsan onu bilmiyorum.Yardım edebilecek biri varmı bana son iki görevim kaldı ve 2000 dolar lazım ama parayı ayarlıyana kadar bütün oynama hevesim kaçıyor bi kısa yolu filan varmı veya hile
Oyunun başlangıçlarında ve görevler, mesajlaşmalar halen İngilizce kalmış diye biliyoruz. Çok büyük bir sorun teşkil etmeyeceği için o kısımları düzeltme işlemini sonraya bıraktık. Ama elbetteki oralar da düzeltilecektirBazı yerler hala ingilizce. Bunlar düzeltilecek midir?