Hasaki
Kayıtlı Üye
Son sürüme Türkçe rehber yapılmadı henüzRehber varmı oyun için ?
Son sürüme Türkçe rehber yapılmadı henüzRehber varmı oyun için ?
Net bir tarih veremiyoruz maalesef ama daha çok zaman varÜcretsiz olarak ne zaman Yayinlanacak ?
DüzeltilecekOyunu oynuyorum, ancak bazı bölümler tamamen İngilizce, örneğin Judy'nin hikayesi İngilizce
Kayıt değil en baştan başladım oyuna ama eskisi gibi değil oyun değişmiş görev bakma yeri hileler yok hereldeKayıttan dolayı olabilir, İngilizce yerleri Discord sunucumuza gelip rol alarak hatalar kanalına atarsan bi bakarız.
Hileler var sağ seçeneklerde. İngilizce yerlerin büyük bir çoğu düzeltildi çok az karşılaşırsın.Kayıt değil en baştan başladım oyuna ama eskisi gibi değil oyun değişmiş görev bakma yeri hileler yok herelde
Ossa galibaCelia bilgisayarının şifresi nedir? forumdaki bütün şifreleri denedim olmuyor
Olmuyor ossa36 ve aoc kelimelerinin tüm kombinasyonlarını denedimOssa galiba
O büyük yap bideOlmuyor ossa36 ve aoc kelimelerinin tüm kombinasyonlarını denedim
Gerçekten tüm kombinasyonları denedimO büyük yap bide
Oyun yeni den düzeldi sil istersen yeniden yükle bende öyle yaptımGerçekten tüm kombinasyonları denedim
Dc gel yardım ve hatalar bildirMaksimum cihaz sınırı asıldı hatası alıyorum giriş yapamıyorum
Mesajını yeni gördüm. Bir cevap bekliyordun sanırım, kusuruma bakma ama hataları atan herkese ayrı ayrı gördüm, teşekkürler yazamıyorum haliyle. Yine de bu vesileyle teşekkür ediyorum, atılan ekran görüntüleri olmasa eksik veya hatalı kısımları bulması zor oluyor.Oyunun çoğu kısmı ingilizce. Dc den yazdım, kennR özelden at dedi, attım ama geri dönüş yapmadı. Aşşırı fazla ing olan kısım var. Örn: Telefona gelen mesejların tamamı ingilizce. Delilah ve spor salonu mevzusunun tamamı ingilizce. Judy ingilizce. Caroline ile olan etkileşimlerin çoğu ingilizce vs. vs. Tekrardan bakmanızda fayda var.
Yeniden indirmem gerekiyor o zaman dogrumuyum yeni düzeltme yaptıysanızHileler var sağ seçeneklerde. İngilizce yerlerin büyük bir çoğu düzeltildi çok az karşılaşırsın.
Rica ederim, sizlere kolay gelsin.Mesajını yeni gördüm. Bir cevap bekliyordun sanırım, kusuruma bakma ama hataları atan herkese ayrı ayrı gördüm, teşekkürler yazamıyorum haliyle. Yine de bu vesileyle teşekkür ediyorum, atılan ekran görüntüleri olmasa eksik veya hatalı kısımları bulması zor oluyor.
Android versiyonunda yok ama pc de varAoc mod içinde para hilesi falan yok mu