Milfy City Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Milfy City Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0d
B

Bioxin

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Oyunu oynuyorum, ancak bazı bölümler tamamen İngilizce, örneğin Judy'nin hikayesi İngilizce

F

Furkago

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
Kayıttan dolayı olabilir, İngilizce yerleri Discord sunucumuza gelip rol alarak hatalar kanalına atarsan bi bakarız.
Kayıt değil en baştan başladım oyuna ama eskisi gibi değil oyun değişmiş görev bakma yeri hileler yok herelde

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
0$
Kayıt değil en baştan başladım oyuna ama eskisi gibi değil oyun değişmiş görev bakma yeri hileler yok herelde
Hileler var sağ seçeneklerde. İngilizce yerlerin büyük bir çoğu düzeltildi çok az karşılaşırsın.

L

Luxor1

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Celia bilgisayarının şifresi nedir? forumdaki bütün şifreleri denedim olmuyor

A

Azginteke

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
S.N. Özel Çeviri Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
Maksimum cihaz sınırı asıldı hatası alıyorum giriş yapamıyorum

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
Oyunun çoğu kısmı ingilizce. Dc den yazdım, kennR özelden at dedi, attım ama geri dönüş yapmadı. Aşşırı fazla ing olan kısım var. Örn: Telefona gelen mesejların tamamı ingilizce. Delilah ve spor salonu mevzusunun tamamı ingilizce. Judy ingilizce. Caroline ile olan etkileşimlerin çoğu ingilizce vs. vs. Tekrardan bakmanızda fayda var.
Mesajını yeni gördüm. Bir cevap bekliyordun sanırım, kusuruma bakma ama hataları atan herkese ayrı ayrı gördüm, teşekkürler yazamıyorum haliyle. Yine de bu vesileyle teşekkür ediyorum, atılan ekran görüntüleri olmasa eksik veya hatalı kısımları bulması zor oluyor.

Kekwox

Kekwox

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
Mesajını yeni gördüm. Bir cevap bekliyordun sanırım, kusuruma bakma ama hataları atan herkese ayrı ayrı gördüm, teşekkürler yazamıyorum haliyle. Yine de bu vesileyle teşekkür ediyorum, atılan ekran görüntüleri olmasa eksik veya hatalı kısımları bulması zor oluyor.
Rica ederim, sizlere kolay gelsin.

Justmonel

Justmonel

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Final sürümü derken? Kalan %25 lik kısmı tamamladılar mı yani? Harem kısmı eksikti özellikle

Üst Alt