Milfy City Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Milfy City Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0d
E

Eminem1

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yeni ne geldi arkadaşlar bişey var mı ona göre satın alicam

Kekwox

Kekwox

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
Oyunda İngilizce kalan yerlerin çok büyük bir kısmı düzeltildi. Aralarda birkaç cümle İngilizce görebilirsiniz onları fazla zaman kaybetmemek için düzeltmekle uğraşmadık, ileride oralar da düzelcek. Bunun yanı sıra para hilesi Android'de olmuyor maalesef. Modun yapımcısı tutarsız çalışmasından ötürü Android'e eklememiş.
Oyunu en baştan mı indirmemiz gerek ? Yoksa yeni bir sisteme geçiyoruz, artık bütün dosyaları indirmeniz gerekmeyecek gibi bişi demiştiniz, o mu olacak ?

Doja

Doja

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bazi bolumler ingilizce olduğu icin guncellemeyi indirdim. Şuanda oyuna giriş yapamiyorum yeniden satin alma istiyor yardimci olur musunuz.

Q

qael

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
eski kayıttan devam etmiyor mu ya , ta başa döndürdü zorla

Hasaki

Hasaki

Kayıtlı Üye
Kredi
19$
Oyunu en baştan mı indirmemiz gerek ? Yoksa yeni bir sisteme geçiyoruz, artık bütün dosyaları indirmeniz gerekmeyecek gibi bişi demiştiniz, o mu olacak ?
Pc versiyonunda yeniden indirmeye gerek kalmadan direkt oyun içi güncelleme olacak, hatta şu an aktif zaten o sistem

Hasaki

Hasaki

Kayıtlı Üye
Kredi
19$
O

oguz35

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
Aşağıdaki gibi bir uyarı veriyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz

Adsız.png

F

Furkago

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
Oyun bazı yerleri İngilizce olmuş görevler önceden Türkçeyi şimdi ingilizce olmuş nasıl düzeltme yapabilirim

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
0$
Oyun bazı yerleri İngilizce olmuş görevler önceden Türkçeyi şimdi ingilizce olmuş nasıl düzeltme yapabilirim
Kayıttan dolayı olabilir, İngilizce yerleri Discord sunucumuza gelip rol alarak hatalar kanalına atarsan bi bakarız.

M

meto5868

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
merhaba judy nin evine gittiğinde hiçbir diyalog gözükmüyor bomboş seçeneklerde geliyor ama içi boş

S

santi_gs

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
oyuna giremiyorum...dun oyuna girebiliyordum...bugun nedense oyun a.ılmıyor..bole hatayla karşılaşıyorum sebebi nedir..hatta girip şifreyide degiştim tekrar denedim yine olmadı..aynı hata çıkıyor hep

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (125).png
    Ekran Görüntüsü (125).png
    2.7 MB · Görüntüleme: 16
M

Mustafaakrl

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
Merhaba,

Caroline hamilelik vardı ancak şuanda yok tüm hikaye bitti gelmedi mi acaba

byyuksek

byyuksek

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yapımcı olan şeyleri değiştirmek yerine onları tamamlayıp ekstra bir kaç karakter daha eklese oyun kusursuza yakın olurdu bir çok şeyi çıkararak içine etmiş oyunun.

Üst Alt