Oyunu en baştan mı indirmemiz gerek ? Yoksa yeni bir sisteme geçiyoruz, artık bütün dosyaları indirmeniz gerekmeyecek gibi bişi demiştiniz, o mu olacak ?Oyunda İngilizce kalan yerlerin çok büyük bir kısmı düzeltildi. Aralarda birkaç cümle İngilizce görebilirsiniz onları fazla zaman kaybetmemek için düzeltmekle uğraşmadık, ileride oralar da düzelcek. Bunun yanı sıra para hilesi Android'de olmuyor maalesef. Modun yapımcısı tutarsız çalışmasından ötürü Android'e eklememiş.
Pc versiyonunda yeniden indirmeye gerek kalmadan direkt oyun içi güncelleme olacak, hatta şu an aktif zaten o sistemOyunu en baştan mı indirmemiz gerek ? Yoksa yeni bir sisteme geçiyoruz, artık bütün dosyaları indirmeniz gerekmeyecek gibi bişi demiştiniz, o mu olacak ?
Kayıtlar bozuldu maalesef ona yapacak bir şey yokeski kayıttan devam etmiyor mu ya , ta başa döndürdü zorla
En geç yarına düzelmiş olur büyük ihtimalle o hata. Buradan da duyururuzBazi bolumler ingilizce olduğu icin guncellemeyi indirdim. Şuanda oyuna giriş yapamiyorum yeniden satin alma istiyor yardimci olur musunuz.
Düzeltildi, tekrar indirdiğinde o sorunu yaşamıcaksın.Bazi bolumler ingilizce olduğu icin guncellemeyi indirdim. Şuanda oyuna giriş yapamiyorum yeniden satin alma istiyor yardimci olur musunuz.
Kayıttan dolayı olabilir, İngilizce yerleri Discord sunucumuza gelip rol alarak hatalar kanalına atarsan bi bakarız.Oyun bazı yerleri İngilizce olmuş görevler önceden Türkçeyi şimdi ingilizce olmuş nasıl düzeltme yapabilirim
Bugün veya yarın bir güncelleme daha gelecek oyuna. O kısımlar da bildirildi yani düzeltilmiş olur güncellenincemerhaba judy nin evine gittiğinde hiçbir diyalog gözükmüyor bomboş seçeneklerde geliyor ama içi boş
Yapımcı bazı şeyleri değiştirmiş oyundaMerhaba,
Caroline hamilelik vardı ancak şuanda yok tüm hikaye bitti gelmedi mi acaba
Evet açılacak ama daha çok var açılmasınaherkese acilacak mi