Milfy City Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Milfy City Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0d
Caspainx

Caspainx

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
3$
Androidte aoç menüsü yokmu bulamadım bi türlü 🤷

O

oguz0707

Kayıtlı Üye
Kredi
3$
merhaba benip haritam kapalı açamıyorum bir türlü bölüm geçmiyorum o yüzden yardımcı olur musunuz haritamda çarpı var kalkmıyor

C

Cesear

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
merhaba benip haritam kapalı açamıyorum bir türlü bölüm geçmiyorum o yüzden yardımcı olur musunuz haritamda çarpı var kalkmıyor
Bulunduğun konumu değiştir evde isen bahçeye çık herhangi bir odada iken harita açamazsın.

hehe132

hehe132

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
vay be final yaptı ha bir efsanenin de sonuna geldik

B

bluejet

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
bilgisayarda final sürümü ingilizce oynadım ve hiçbir fark göremedim kaç yıldır bekliyoruz yazık

Kekwox

Kekwox

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
Oyunun çoğu kısmı ingilizce. Dc den yazdım, kennR özelden at dedi, attım ama geri dönüş yapmadı. Aşşırı fazla ing olan kısım var. Örn: Telefona gelen mesejların tamamı ingilizce. Delilah ve spor salonu mevzusunun tamamı ingilizce. Judy ingilizce. Caroline ile olan etkileşimlerin çoğu ingilizce vs. vs. Tekrardan bakmanızda fayda var.

Hasaki

Hasaki

Kayıtlı Üye
Kredi
19$
Oyunun çoğu kısmı ingilizce. Dc den yazdım, kennR özelden at dedi, attım ama geri dönüş yapmadı. Aşşırı fazla ing olan kısım var. Örn: Telefona gelen mesejların tamamı ingilizce. Delilah ve spor salonu mevzusunun tamamı ingilizce. Judy ingilizce. Caroline ile olan etkileşimlerin çoğu ingilizce vs. vs. Tekrardan bakmanızda fayda var.
Düzeltilecek o kısımlar

A

Araspolat

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
Bu kadar güzel bir oyunu bu kadar tuhaf ve kötü bir şekilde nasıl bitirebilmişler bilmiyorum adamlar oyuna ekleme yapmak yerine oyundan karakter bile çıkarmışlar eski versiyondaki olayların bazıları yok falan yapımcıyı tebrik ediyorum

byyuksek

byyuksek

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunun belli bır kısmı Türkçeleştirilmemiş ne zaman düzeltilir belli mi ?

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
0$
Oyunda İngilizce kalan yerlerin çok büyük bir kısmı düzeltildi. Aralarda birkaç cümle İngilizce görebilirsiniz onları fazla zaman kaybetmemek için düzeltmekle uğraşmadık, ileride oralar da düzelcek. Bunun yanı sıra para hilesi Android'de olmuyor maalesef. Modun yapımcısı tutarsız çalışmasından ötürü Android'e eklememiş.

byyuksek

byyuksek

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunda İngilizce kalan yerlerin çok büyük bir kısmı düzeltildi. Aralarda birkaç cümle İngilizce görebilirsiniz onları fazla zaman kaybetmemek için düzeltmekle uğraşmadık, ileride oralar da düzelcek. Bunun yanı sıra para hilesi Android'de olmuyor maalesef. Modun yapımcısı tutarsız çalışmasından ötürü Android'e eklememiş.
Judy ile son 2 ilerlemede diyaloglar hiç çıkmadı bende oda düzeltildi mi ?

byyuksek

byyuksek

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Judy kısımları şimdi gördüm sıkıntılıymış, bu akşam düzeltilecek tekrar.
Eyvallah kral bide 2 sorum var sana ilki oyuna girerken beni hatırla yaptım ordaki ıd veya şifreyi kabul etmiyor silip aynılarını yazıyorum kabul ediyor bu sefer yanlış yazmadığımdan %100 eminim ama her girişte elle yazmak zorunda kalıyorum diğeri ise oyundaki karakterlerle istatiklerimi fulledim gece aktivitelerinin hepsini yaptım final mi oldu bu final buysa hayal kırıklığı oldu benim için boşuna bekledim onca zaman finali.

W

wsecret

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyunu satin aldim fakat androidde bilgilerimi girdigim zaman erisiminiz yok uyarisi aliyorum

Üst Alt