AçılamıyorTelefondan galeri kilidi nasıl açılıyor
Bulunduğun konumu değiştir evde isen bahçeye çık herhangi bir odada iken harita açamazsın.merhaba benip haritam kapalı açamıyorum bir türlü bölüm geçmiyorum o yüzden yardımcı olur musunuz haritamda çarpı var kalkmıyor
Düzeltilecek o kısımlarOyunun çoğu kısmı ingilizce. Dc den yazdım, kennR özelden at dedi, attım ama geri dönüş yapmadı. Aşşırı fazla ing olan kısım var. Örn: Telefona gelen mesejların tamamı ingilizce. Delilah ve spor salonu mevzusunun tamamı ingilizce. Judy ingilizce. Caroline ile olan etkileşimlerin çoğu ingilizce vs. vs. Tekrardan bakmanızda fayda var.
Judy ile son 2 ilerlemede diyaloglar hiç çıkmadı bende oda düzeltildi mi ?Oyunda İngilizce kalan yerlerin çok büyük bir kısmı düzeltildi. Aralarda birkaç cümle İngilizce görebilirsiniz onları fazla zaman kaybetmemek için düzeltmekle uğraşmadık, ileride oralar da düzelcek. Bunun yanı sıra para hilesi Android'de olmuyor maalesef. Modun yapımcısı tutarsız çalışmasından ötürü Android'e eklememiş.
Judy kısımları şimdi gördüm sıkıntılıymış, bu akşam düzeltilecek tekrar.Judy ile son 2 ilerlemede diyaloglar hiç çıkmadı bende oda düzeltildi mi ?
Eyvallah kral bide 2 sorum var sana ilki oyuna girerken beni hatırla yaptım ordaki ıd veya şifreyi kabul etmiyor silip aynılarını yazıyorum kabul ediyor bu sefer yanlış yazmadığımdan %100 eminim ama her girişte elle yazmak zorunda kalıyorum diğeri ise oyundaki karakterlerle istatiklerimi fulledim gece aktivitelerinin hepsini yaptım final mi oldu bu final buysa hayal kırıklığı oldu benim için boşuna bekledim onca zaman finali.Judy kısımları şimdi gördüm sıkıntılıymış, bu akşam düzeltilecek tekrar.
Caspainx aoç menüsü, seçenekler kısmında
Net bir tarih yok ama yakın zamanda çıkmazNe zamana çıkar betadan
Mackenzie ye özel mesaj olarak yazabilir veya discord sunucusuna gelip dm den söyleyebilirsinOyunu satin aldim fakat androidde bilgilerimi girdigim zaman erisiminiz yok uyarisi aliyorum