Milfy City Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Milfy City Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0d
Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
0$
Milf City'nin popülerliği ve maddi çıkarlarınız göz önünde bulundurulduğunda özel çevirinin final sürümüne güncellenmeyecek olması normal bir durum, anlayışla karşılıyoruz. Ama diğer oyunların da aynı kaderi yaşaması bizi çok üzüyor.
Uzun zamandır Away From Home'un özel çevirisinin son sürüme güncellenmesini bekliyorum, defalarca yazdım ama bir sonuç çıkmadı.
Lütfen özel çeviri politikanızı gözden geçirin, çok insan mağdur oluyor.
Hiç bir özel çeviriyi yayınlarken final sürümüne kadar olacağını söylemedik hatta özellik duyurularda ve mağazadaki açıklamalarında özellikle belirtiyorum şu şu sürüme kadar olan çevirisi için geçerlidir diye. Özel çevirilerin çoğuna güncelleme getirmeyi düşünmüyoruz zaten, gelecek olanlar da o üyeliklerin içeriğini kapsamayacak. Bu tarz sıkınıtlar yaşanmasın diye mağazadaki açıklamalarında hepsinin yazmıştım.

10line

10line

T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Timestamps Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Oyunda şöyle bir saçmalık var şu an. Aldığım yeni savelerin hiç birini açamıyorum. Oyunu biraz oynadım oynarken de bir kaç save almıştım. Bir ara oyundan çıkıp tekrar girdim aldığım son save i açmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor. Önceki aldığım saveleri de denedim hepsinde aynı hatayı veriyor. Açmaya çalıştıklarımın hiç biri eski kayıt değil mevcut versiyonda yeni aldığım saveler. Bu hatanın çözümü nedir baştan başlamak istemiyorum.

1696184130644.png

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
0$
Oyunda şöyle bir saçmalık var şu an. Aldığım yeni savelerin hiç birini açamıyorum. Oyunu biraz oynadım oynarken de bir kaç save almıştım. Bir ara oyundan çıkıp tekrar girdim aldığım son save i açmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor. Önceki aldığım saveleri de denedim hepsinde aynı hatayı veriyor. Açmaya çalıştıklarımın hiç biri eski kayıt değil mevcut versiyonda yeni aldığım saveler. Bu hatanın çözümü nedir baştan başlamak istemiyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 15266
Kayıt sorunlarının bizle bir alakası yok

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
0$
Ana oyunda da mı var yani bu hata? Bu şekilde bu oyun oynanmaz ki insanlar ilk girişte mecburen oyunu mu bitirecekler yani
Sendeki sorunu tam anlayamadım, senden başka birinde bu hataya da denk gelmedim. Ne olur ne olmaz diye birkaç kişiye test de ettirdim farklı cihazlardan onlarda da bu sorun yok.

A

Akaaka

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
aoç hile menüsü
ana menüde var ayarları falan fakat oyun içi göremiyorum sorun benden mi kaynaklı acaba

10line

10line

T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Sendeki sorunu tam anlayamadım, senden başka birinde bu hataya da denk gelmedim. Ne olur ne olmaz diye birkaç kişiye test de ettirdim farklı cihazlardan onlarda da bu sorun yok.
Zaten saçma bişey ben de anlamadım yeni aldığım save i eski save olarak görüyor bir şekilde ama neye göre eski save görüyor anlamadım. Yarın tekrar bir deneyeyim bakalım.

10line

10line

T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Zaten saçma bişey ben de anlamadım yeni aldığım save i eski save olarak görüyor bir şekilde ama neye göre eski save görüyor anlamadım. Yarın tekrar bir deneyeyim bakalım.
Yok valla bir saçmalık var anlamadım. En son oyundan kalan save dosyamdan devam ediyorum bir süre oynayıp save alıyorum sonra aldığım o save i açmaya çalıştığımda resimdeki hatayı veriyor ve kaldığım yerden devam edemiyorum. Sürekli en baştan bir önceki sürümden kaldığım yerden başlamak zorunda kalıyorum. Save dosya mı paylaşsam bir fikir verir mi? Yazılımcı arkadaşlar bir şey bulur belki.

Mackenzie

Mackenzie

Yönetici
Kredi
0$
Yok valla bir saçmalık var anlamadım. En son oyundan kalan save dosyamdan devam ediyorum bir süre oynayıp save alıyorum sonra aldığım o save i açmaya çalıştığımda resimdeki hatayı veriyor ve kaldığım yerden devam edemiyorum. Sürekli en baştan bir önceki sürümden kaldığım yerden başlamak zorunda kalıyorum. Save dosya mı paylaşsam bir fikir verir mi? Yazılımcı arkadaşlar bir şey bulur belki.
Ona buradan ulaşamazsın, Discord'a gelmen gerek yazılımcı arkadaş için.

Shipowner

Shipowner

Destekçi VIP
Güncelleme Abonesi
Kredi
0$
Ben pc de oynuyorum para hilesi var hemen ekranın altında atla vesaire yazıyor en sağında

10line

10line

T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Ona buradan ulaşamazsın, Discord'a gelmen gerek yazılımcı arkadaş için.
Onun için ödeme bildirimi açmıştım akşam üzeri. Beta kanalına erişimim olmadığı için atamadım. Erişim geldiğinde orada da paylaşıyor olurum hem hatayı hem de save dosyasını.

M

Mr. Psychopath

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyun için hep üyelik mi isteyecek yoksa sonradan herkese açılacak mı?

S

surqeon

T.G.O. Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
Oyunu aldık ama çoğu yer hayla çevrilmemiş örnek judy ve delilah rotası komple ingilizce ana hikayede çok fazla ingilizce var ne zaman düzeltişir bu durum

Y

yasinshngz

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Telefondan galeri kilidi nasıl açılıyor

Üst Alt