1,50 kredin var. Bakiye sisteminde küsürat göstermediği için yuvarlama yaparak gösterir. O yüzden 2 gözüküyor.Bu milfy city paketi 2 aoc kredi istiyor bende de 2 kredi var satın al diyorum ama 2 aoc krediye ihtiyacınız var diyo nasıl duzeltebilirim
normalde 1 kredi yaziyordu bugun 1 kredi daha aldım 2 gösteriyor ozmn ondan önceki 1kredi 0.50 olarak mı gozukuyordu1,50 kredin var. Bakiye sisteminde küsürat göstermediği için yuvarlama yaparak gösterir. O yüzden 2 gözüküyor.
Aynennormalde 1 kredi yaziyordu bugun 1 kredi daha aldım 2 gösteriyor ozmn ondan önceki 1kredi 0.50 olarak mı gozukuyordu
Belirli bir tarih yokBetadan ne zaman çıkar yayınlanır bilen var mi
Ana menüde "aoç mod" var, orada para hilesi mevcutPC portunda hile sistemi bulunuyor mu sınırsız para vs. gibi?
Discordda yetkili arkadaş cevap vermiş ama yinede yazalım buraya belki bir başkası da aynı sorunu yaşardiyaloglarda ve ya başka odaya geçince hep giriş erkranı geliyor ve gitmiyor
ana menu den aoc moda girdim de göremedimAna menüde "aoç mod" var, orada para hilesi mevcut
İki sayfa önce bir kişi inceleme yazmış orada yapımcı şu anda hamilelik sonları üzerinde çalıştığı yazıyorPeki hamile modu vardı o var mi
Pcde varmış galibahacı para hilesi varmı ya celia Jin görevde tikandim taş kağıt makasta tutmuyo
Özel çeviri erişimcisi, oyunun 0.71 sürümüne kadar olan özel çevirisne erişim sağlatır. Final sürümünün normal çevirisi farklı bir üyelik, evet alınması gerek.