B
black35
Kayıtlı Üye
Baktım heryereDenize veya bara baktınız mı?
Baktım heryereDenize veya bara baktınız mı?
Bu oyunun Yeni bölüm ne zaman gelecek
Evet.oyunda son sürüm 0.71 mi
Evet.Oyun güncel dimi
Normal versiyonda çeviri yumuşatılmış oluyor. Özel çeviri ise direk ne yazıyorsa o çevrilmiş oluyor.Özel çeviri ile normal türkçe çeviri arasında olan farkı birinin açıklama imkanı varmı ?
Cihazında kayıtlı olan save tarihi ile sitedeki güncellenen son tarihlerine bakabilirsiniz.Sormak istediğim bir şey var ben bu oyunun en son hangi surumunu oynadigimi hatirlamiyorum, milfy city diyerek sizin sayfanizda arattigimda da bu sayfa geliyor, yeni surum oldugunu nerden anlayabilirim çünkü ayni surumu yeniden oynamak istemiyorum, şimdiden teşekkürler.
Sitedeki guncellemenin son tarihine nasil bakabilirim cok karisik site yardimci olursan sevinirimCihazında kayıtlı olan save tarihi ile sitedeki güncellenen son tarihlerine bakabilirsiniz.
Türkçe oyunlarda '' Paylaşılan Tarih '' kısmına bakarak en son ne zaman güncellendiğini görebilirsiniz.Sitedeki guncellemenin son tarihine nasil bakabilirim cok karisik site yardimci olursan sevinirim
Oyun içinde rehber bulunuyor ona baktınız mı?Saranin odasındaki televizyonun kumandası nerede bulamadım
Bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkürler açıkladığın içinNormal versiyonda çeviri yumuşatılmış oluyor. Özel çeviri ise direk ne yazıyorsa o çevrilmiş oluyor.
Rica ederim iyi oyunlar.Bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkürler açıkladığın için