Phoenix
Editör
Oyunun bu mini oyunu bozuk. bu mini oyun başlamadan önceki kayıt dosyasına dönüp mini oyunları atlayı seçin.Telden oynuyorum havuz temizleme görevini yapamıyorum ekranın her yerine bastım ama bişey olmuyor yardım edemisiniz.
Oyunun bu mini oyunu bozuk. bu mini oyun başlamadan önceki kayıt dosyasına dönüp mini oyunları atlayı seçin.Telden oynuyorum havuz temizleme görevini yapamıyorum ekranın her yerine bastım ama bişey olmuyor yardım edemisiniz.
Oyunun o mini oyunu bozuk. Mini oyun başlamadan önceki kayıt dosyasına dönüp mini oyunları atlayı seçin.Havuz yıkarken sağ tık yapın diyor telefonda ne yapmamız lazım geçemedim orayı
Tekrar girmeye çalıştığınızda ne tarz bir hata alıyorsunuz ayrıca koruma geçmişine bakın aoc.exe engellenmiş olabilir.Hocam benim şöyle bir sorunum var, oyunun data ve exe dosyasını indirip bir klasöre koyuyorum fakat oyuna bir kere girip çıktıktan sonra tekrar girmiyor. Ne denediysem olmadı. Bu sorunu yaşayanınız veyahut çözümünü bileniniz var mıdır ? Windows Defender'im sürekli kapalı bir halde. Yardımcı olabilecek var mıdır ?
Kendisi para cukkalayıp kaçmakla nam salmış biri olsa da bu defa hem yayın tarihi verdi hem de paylaşacağı güncelleme durumları var. Mart ayında çıkaracakmış ve çıkartana kadar dokuz farklı güncelleme durumu paylaşacak.Neden bırakılır ki böyle bir oyun
Sabırsızlıkla bekliyorum hayırlı uğurlu olsunKendisi para cukkalayıp kaçmakla nam salmış biri olsa da bu defa hem yayın tarihi verdi hem de paylaşacağı güncelleme durumları var. Mart ayında çıkaracakmış ve çıkartana kadar dokuz farklı güncelleme durumu paylaşacak.
En son güncelleme geldiğinde yıl 2021'di. Final sürümünü çıkartacak sözde o zamandan beri.Ben bu oyunu oynadim ama yeni güncelleme geldimi bilmiyorum bilginiz varmı
Öncelikle bi öğlen kıyafet dükkanına gidip arka odadaki cama tıklayıp camı açmalısın daha sonrasında ise gece vakti tekrardan kıyafet dükkanına gidip camdan içeri gireceksinSelam carolinanin odasının anahtarını bulamadım. Yardımcı olacak bir arkadaş var mı? Android'de oynuyorum.
Denize veya bara baktınız mı?Linda ile plaj dayım marketten herşeyi aldım kayalıklardan atladık kumsala çıktık ama Linda yok nerden bulcam
Son güncellemeyi yaklasık 7 ay önce aldı.Bu oyunu yıllar önce oynadım güncelleme aldı mı?