Gloryhole okulun tuvaletindeMerhaba,
Celia ve Linda ile ilerleyemiyorum... Celia'da 23.Adım gloryhole'a tıkla diyor ama onu göremiyorum web cam şovunda da böyle bir seçenek yok
Linda ile ise 22.Adım da takılı kaldım napsam ilerlemiyor yardımcı olabilicek var mı
Ve terapistle konuşamıyorum.
Dostum derse gitmeden önce denedim, derse girdikten sonra denedim hiç bir türlü bir etkileşim olmuyor tekrar denicem şimdiGloryhole okulun tuvaletinde
Ben de çok önceden yapmıştım o görevi ama yanlış hatırlamıyorsam o görevi yapmak için ilk önce öğretmene santaj yapman gerekşyor ondan sonra ona k emri vermem gerekiyor canlı olarak santaj yapmak içinse komşun ile ilgili görevler var onları yapman lazımDostum derse gitmeden önce denedim, derse girdikten sonra denedim hiç bir türlü bir etkileşim olmuyor tekrar denicem şimdi
Çözdüm teşekkürler.Ben de çok önceden yapmıştım o görevi ama yanlış hatırlamıyorsam o görevi yapmak için ilk önce öğretmene santaj yapman gerekşyor ondan sonra ona k emri vermem gerekiyor canlı olarak santaj yapmak içinse komşun ile ilgili görevler var onları yapman lazım
Oyunun yapımcısı oyunu tekrar yapmaya başlamış hatta Ocak ayında final sürümünü yayınlamayı planlıyor.Ya bunun tagi yine değişmiş yada ben körüm çünkü en don gördüğümde yapımı bırakıldı görmüştüm diye hatırlıyorum
Yapımcı oyununu düzensiz, istikrarsız şekilde güncellediği için yapım bırakıldı etiketi eklenmişti . Yeni bir sürüm çıkartmayacağı düşünülüyordu fakat 2023 Ocak ayı içerisinde bir güncelleme yayınlayacağını duyurdu. Bu sebepten tekrardan 'Devamı Gelecek' etiketi eklendi.Yapımı bırakılmıştı yeniden mi başladı yapılmaya
Evet, gelecek.devamı gelecekmı
Bazı sakıncalı sayılabilecek içerikler yumuşatılarak çevrilir normalde. Özel çeviride ise bu olmaz, yapımcının yazdığı metin orijinaline sadık kalınarak çevrilir.özel çevirinin normal ile farkı ne?
Büyük harflerle yazınca çözülüyor.Ekli dosyayı görüntüle 12981 Şifre bu diye gözüküyor ama yanlış..