Aynı olsaydı beta ya çıkmazdı. Bence farklıdır.Arkadaşlar en son depoda düşünürken bitiyordu , 0.10 da aynımı?
Aynı olsaydı beta ya çıkmazdı. Bence farklıdır.Arkadaşlar en son depoda düşünürken bitiyordu , 0.10 da aynımı?
Şey de var banyo yapmam gerekiyor 2.kez ancak isabel orda olduğu için yapamıyorum sıcak bir duş diyor ya joyce hakkında karar falan diyorÖbür karakterlerin hikayesinde ilerle ve hafta sonu sabah odanda mesaj atar.
Güncellendiagalar sürüm güncellendi mi bilen var mı ?
benzer Bi oyun önerebilecek varmı böyle biraz serbest dünya olsun (milfy City hariç)Ekli dosyayı görüntüle 24
GENEL BAKIŞ
Connor gençlik hayatını para ve zevke dikkatsizce parayı çarçur ederek geçirmiş birisidir. Ancak üniversitede başarısız bir yıl geçirdikten sonra evine döndüğü gibi hayatı darmadağın bir şekilde başlar. Ve bir şeyi aklına kazır: Ya zorluklara ayak uydur ya da onu kaybetmeyi göze al!
Paylaşılan Tarih: 06.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.10
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.40 GB
Oyun Boyutu APK: 498 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?Corruption, Footjob, Groping, Milf, Sleep sex, Big ass, Big tits, Exhibitionism, Handjob, Masturbation, Oral sex, School setting, Sex toys, Spanking, Stripping, Titfuck, Vaginal sex , 3DCG, Animated, Male protagonist, Sandbox
RAR'dan çıkarttıktan sonra Midnight Paradise oyununu çalıştırın.Bu oyunun Türkçe çevirisi Beta Sürecindedir, siz de betasına katılmak isterseniz;
MAĞAZA
İNDİR
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE - ANONFILE
ANDROID
CLOUD - GDRIVE - ANONFILE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 17 Ekli dosyayı görüntüle 18 Ekli dosyayı görüntüle 19Ekli dosyayı görüntüle 20 Ekli dosyayı görüntüle 21Ekli dosyayı görüntüle 22 Ekli dosyayı görüntüle 23
Summertime sagabenzer Bi oyun önerebilecek varmı böyle biraz serbest dünya olsun (milfy City hariç)
Man of the house güzel deneyebilirsin.benzer Bi oyun önerebilecek varmı böyle biraz serbest dünya olsun (milfy City hariç)
android varmı broMan of the house güzel deneyebilirsin.
O oyunun androidi yoktu sanırım. 2d sever misin? Summertime Saga var o da baya iyi android için var hem o.android varmı bro
Unity oyunlarında android olmuyorandroid varmı bro
summertime saga sevmedim valla bide 3d olursa daha iyi olurO oyunun androidi yoktu sanırım. 2d sever misin? Summertime Saga var o da baya iyi android için var hem o.
False Hero, Deluca Family, Stranded dick var.summertime saga sevmedim valla bide 3d olursa daha iyi olur
kardeş onun için bekle kendisi atıyor diğer yerlerden devam etArkadaşlar eliana ya mesaj atma kısmında takılı kaldım 0.9 surumundeyim yardımcı olurmusunuz
Bir yerde takıldım joyce nın (ev sahibi kadın) sarışın arkadaşı ile ilgili görevi yapamadım daha doğrusu nereden yapacağımı bulamadım bi anlatır mısınOynamayan çok şey kaybeder
Ben de eliana da takıldım günler geçiyor hiçbir değişiklik yok 70. Güne geldim boş boş zamanı atla butonuna basıyorumOyunu heralde bir ben çözemedim.Hikaye akışı durdu.Eliana ya odamdan mesaj atıcam görevinden sonra ilerlemiyor.İlişkileri arttıramıyorum.Beceriksizim heraldeBir yardımcı olursanızok sevinirim.
Ben de gidemedimbeyler Joyce'un arkadaşının iş yerine nasıl gideceğim?