Oyun uzunlukları falan aynı tek farkı mobil için dosyalar sıkıştırılıyor.pc ve apk arasında bir far var mı? oyun uzunluğu vs açısından
Oyun uzunlukları falan aynı tek farkı mobil için dosyalar sıkıştırılıyor.pc ve apk arasında bir far var mı? oyun uzunluğu vs açısından
Rica ederim.anladım teşekkür ederim
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord adresindeki yardım bölümünde sorarsanız, size yardımcı olacaklardır.Galeri ve ekstra sahneleri göstermiyor bozulmuş sanırım bi el atarsanız iyi olur
Kanka odana gidip mesaj atmaya çalışma. Diğer görevlere odaklan. O zaman oyun kendi kendine ilerliyor zatenEliana ya odamda mesaj atmalıyım diyor bir türlu yapamadım yardımcı olursanız sevinirim
Sabah, öğle akşam hepsinde deneEliana ya odamda mesaj atmalıyım diyor bir türlu yapamadım yardımcı olursanız sevinirim
Keşke hemen gelse ama yapımcıya bağlı. Net bir tarih yok.Güncelleme ne zaman gelir? zaman geçirmek için çok güzel oyun
Devam edecek ama ne zaman geleceği belli değil.Devamı varmı yani yapılıyormu acaba ?
Knk ben bir yerden sonra hergün aynı görevleri yyapıyorum ne yapmam gerkiyorEfsane olmuş bir diğer nedeni de aoç da olması :c
Bugün veya yarın yayınlanabilirmiş.Yeni sürüm ne zaman gelecek