Jupiter
Doğasever
Rica ederim, iyi oyunlar.Teşekkürler
Rica ederim, iyi oyunlar.Teşekkürler
Daha önceden oynadıysan eskisini silip bunu yükle, kaldığın yerden devam edersin.save dosyası kabul ediyor mu eski sürümün yoksa baştan mı başlanıcak
Çok sağolasınDaha önceden oynadıysan eskisini silip bunu yükle, kaldığın yerden devam edersin.
İyi oyunlar.Çok sağolasın
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsin, burada biraz zor.is being used by different application. please select a different sandox location or try again diye bir hata alıyorum oyunu açarken çözemedim var mıdır bir çözümünü bilen.
Nereye tıklanmıyor?apk kullandığım için bazı yerlere tıklamıyor medeni nedir
Kanka mobilde v6 da kaldim. Nasil guncelliycem yardimBeyler benim oyun v6 da bitti hocanin gotunu gordugumyz yerfe unide bitti tum gorevler eklencek diyo napmam gerek
Oyunu yeniden indir, eski sürümü indirmişsindir belki.Kanka mobilde v6 da kaldim. Nasil guncelliycem yardim
Yaptim ama olmadi hala ayni yerdeyimOyunu yeniden indir, eski sürümü indirmişsindir belki.
Belki sadece hocanın görevleri bitmiştir, diğerlerine baktın mı?Yaptim ama olmadi hala ayni yerdeyim
Evet herseyi bitirdimBelki sadece hocanın görevleri bitmiştir, diğerlerine baktın mı?
Özel mesaj yoluyla iletişime geçilmiştir.Evet herseyi bitirdim
Yayınlanan tarihde ne yazıyorsa o gün yayınlanmıştır, eğer güncelleme gelmişse yayınlanmış tarihi değiştiriyoruz. Yani yayınlanmış tarihi takip ederek ne zaman güncellendiğini öğrenebilirsiniz.Oyunlara son güncelleme tarihini de yazar misiniz? Güncelleme gelip gelmediğini öğrenmiş oluruz böylece. Mesela bu oyun en son ne zaman güncellendi?