Phoenix
Editör
Güncellemeleri baya geç geliyor yayinciyi takip etmek gerekir
Net bir tarih veremiyoruz. Türkçe oyunların güncelleme gelme sırası ilgi ve alakaya göre.Ne zaman güncelleme alır
Güncellemeleri baya geç geliyor yayinciyi takip etmek gerekir
Net bir tarih veremiyoruz. Türkçe oyunların güncelleme gelme sırası ilgi ve alakaya göre.Ne zaman güncelleme alır
oyunu indiriyorum zipten cıkartıyorum,uygulamaya basınca hicbirsey olmuyor..uygulama giris yapamıyorumAçılmıyor demeniz yardımcı olmamız için yeterli değil. Giriş mi yapamıyorsunuz, giriş yaptıktan sonra oyun mu kapanıyor, oyunu oynarken oyundan mı atıyor vs. birden fazla ihtimal var.
Konu içinde '' Sürüm: 0.16 '' bilgisi yer almaktadır.Bu oyun 0.16 elit bölümü mu yoksa yeni güncelleme geldimi
Yani elite değil mi? 0.16 mı güncel hali yoksa 0.16 elite mi?Konu içinde '' Sürüm: 0.16 '' bilgisi yer almaktadır.
Şu anki sürümü güncel değil. Net bir şey söyleyemem ama oyun çok sevilen bir oyun sonraki sürümde çevirisi gelebilir.Yani elite değil mi? 0.16 mı güncel hali yoksa 0.16 elite mi?
O konu hakkında bir bilgim yok maalesef ama sürümler aynı sadece elite fark ediyor.Yani elite değil mi? 0.16 mı güncel hali yoksa 0.16 elite mi?
eski oyunu sildim ama kayıt dosyasını bilgisayarda bulamıyorum ama oyunu acınca yükle kısmında görnüyor nasıl yapacamEski kayıt dosyanızdan devam ediyorsanız uyumluluk problemi gösteriyor olabilir.
C: > AOC | %appdata% > RenPy bu kısımlara bakınız.eski oyunu sildim ama kayıt dosyasını bilgisayarda bulamıyorum ama oyunu acınca yükle kısmında görnüyor nasıl yapacam
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.merhabalar joycenin dosyalarıni alma kısmında takılı kaldım var mı bilen
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Joyce la sabah konuş diyor ama sabah mutfakta joyce olmuyor ne yapacağım
Yapımcı ile alakalı bir durum bu.Şu oyun muhteşem fakat yılda bir güncelleme ya geliyor ya gelmiyor.
Net bir tarih ve bilgi veremiyoruz.0.17 bu hafta çıkacakmış diyor. Versiyon çıkınca hemen yama çalışması başlanacak mı? Bu durumda 0.16'ya erişimler de kapanacak mı? Ona göre indireceğim. Kısa bir oyun gerçi ama oyunun ortalarındayken betaya alınırsa boş yere oynamak yerine 0.17 beklemek daha mantıklı olur.
Net bir tarih ve bilgi veremiyoruz.