seinal
Kayıtlı Üye
OttoGüzel soru hocam. Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum
13.09.2022
Etkinlikte güncellenecek
OttoGüzel soru hocam. Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum
evet hocam çok güzel soru bende cevabı bekliyorum şuan oyun 0.16 sürümünde yayıncı 0.22 sürümündeGüzel soru hocam. Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum
Ahlak şimdilik ek içerik açmıyor, bazı seçenekleri etkiliyor sadece. İleride yapımcının ne ekleyeceğini bilemeyiz tabii.Şimdi şu seçimlerde -1 ahlak varya onu seçdikde ne oluyor her kes bizden nefretmi ediyor yoksa her kese tecavüzmü ediyoruz
TeşekkürlerAhlak şimdilik ek içerik açmıyor, bazı seçenekleri etkiliyor sadece. İleride yapımcının ne ekleyeceğini bilemeyiz tabii.
Konuşma sesleri yok oyunda zaten bir çok oyunda olmazArkadaşlar oyunlarda konuşma sesleri neden yok ayarlar kısmında açık kısılabiliyor ama oyun içerisinde yok. Benimle ilgili bir sorun mu yopksa oyunlar mı böyle... müzik sesleri vs geliyor konuşmalar yok
-1 ahlak ne olıyor ahlak az olunca ne oluyor çok olunca ne oluyor ?Eylül ayında güncellendi.
Şu anlık çok bir değişiklik olmuyor ancak oyun finale yaklaştıkça elbet farklılıklar olur.-1 ahlak ne olıyor ahlak az olunca ne oluyor çok olunca ne oluyor ?
+1Oyunun üstüne 100 tane güncelleme çıkmış siz hala güncelleyeceksiniz. Bu oyunu görmezden gelmenize neden olan ne anlamadım.
açıkcası oynadığım çoğu oyunda o hilelerin işe yaradığını sanmıyorum. örneğin bir oyun vardı ismi hatırlamadım şimdi ahlaksızlığı full yaptım. sonra ki seçim de yine namuslu namuslu takıldı. bu çoğu oyunda böyle oyunun sonlarında zaten o raddaye gelmiş oluyor full yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. yani olacaksa baştan etkisi olması gerekli ki hilenin anlamı olsunŞu anlık çok bir değişiklik olmuyor ancak oyun finale yaklaştıkça elbet farklılıklar olur.