Merhaba, Beğendiğim oyunlar listesinde olan ''Midnight Paradise'' uzun bir süredir güncelleme almıyordu. Yapımcısı olan ''Lewdlab'' nasıl geliştirme yaptığı hakkında pek fazla da bilgim yoktu. Bu kadar zamandır ne üzerinde geliştirme yaptığını da merak ediyordum. En sonunda bir güncelleme sonunda geldi, kaldığım yerden başlama umuduyla oyunu oynadım ancak kayıt dosyalarım görünmüyordu. Bunun nedeni ''Lewdlab'' oyunu yeniden tasarlamış olmasıdır. Her oyuncu gibi mecbur oyuna yeniden başlamak zorunda kaldım. Hikaye açısından sadece ''Ruby'' biraz ilerleme kat ediyoruz. Ancak bu sizi yanıltmasın oyun tamamiyle yaşanabilir açık dünyaya dönüştürülmüş.
Her gün farklı bir aktivite, her gün farklı içerikler ve her güzel kadın karakterle farklı etkileşimler de bulunuyoruz. Tabi ki samimiyet seviyesi arttıkça yakınlaşmaların boyutu artıyor. Bu içerikler hikayeden tamamen bağımsız olarak ilerliyor bazen hikaye de samimiyet yükselince kadınlarla olan aktivite içeriklerine ek puanlar ve ek içeriklerin açılmasını da sağlıyor. Bu içerikler az değil baya çok her mekana eklenmiştir. Hikaye de bazı kadın karakterlerin iki farklı yolu olduğunu da unutmamak gerekir. ''Ruby'' buna doğru yol almaktadır bunlar bozulma ve aşk yollarıdır. Yeni tasarlanan çevre aktiviteler de bu yolları içeren seçeneklerle de mevcuttur.
Yani seçeceğiniz yol her şeyi etkiliyor. ''Lewdlab'' artık gelecek güncellemeleri karakter hikayelerinin gidilecek yollara göre şekillendireceğini sanıyorum. Özellikle evin hanımı olan Milf kadın karakter için bekliyorum. Açık dünya aktivitelerine o da eklenmiş ancak hala tam olarak gelişme hikayesi bitmediğinden hala eksik içerikleri var. Sonra ki güncellemeyi merakla bekliyorum.