Lunael
Yetkili
Belki diğer karakterlerin hikayesini devam ettirmeniz gerekiyordur.Hayır.
Evet. Oyunun oynayış rehberlerine bakmamı önerideler bende biliyorum bakmasını ama discord'a gitme sebebim zaten hızlı çözüme ulaşmak.
Belki diğer karakterlerin hikayesini devam ettirmeniz gerekiyordur.Hayır.
Evet. Oyunun oynayış rehberlerine bakmamı önerideler bende biliyorum bakmasını ama discord'a gitme sebebim zaten hızlı çözüme ulaşmak.
Aradığınız halde bir şey olmuyorsa yüksek ihtimal bir bug vardır. Bir dahaki sürümü beklemenizi öneririm.Lunael Hepsinde tamamlandı yazıyor.
Kayıt dosyanız bugda kaldıysa farklı bir kayıt dosyanıza dönüp deneyebilirsiniz.Hayır.
Android üzerinden oynuyorsanız bu hareketleri yapınız;Oyunda hızlı menü yok sanırım varsa da ayarlarda göremedim yardımcı olurmusunuz?
Teşekkür ederim yardımınız için iyi günler✌Android üzerinden oynuyorsanız bu hareketleri yapınız;
Dokunmatik Ekran Kontrolleri
Aşağı Kaydırma: Arayüzü gizler.
Sola Kaydırma: Geri sarar.
Sağa Kaydırma: Atlama modunu açar.
Sola&Sağa Kaydırma: Hızlı menüyü açar-kapatır.
2 Kere Sola&Sağa Kaydırma: Oyun menüsünü açar.
Kayıtlara Basılı Tutma: Basılı tutulan kaydı siler.
PC'de oynuyor iseniz z tuşuna basınız.
Rica ederim iyi oyunlar.Teşekkür ederim yardımınız için iyi günler✌
Evet, oynayabilirsiniz.Bu tür oyunlar blue stacks veya diğer emülatörlerde oynanabilir mi
Tablet hariç tüm android platformlarda oynayabilirsiniz, emülatorlerde dahil olmak üzere. Tabletlerde de genel olarak çalışıyor ama bazen uyum problemi olabiliyor.Bu tür oyunlar blue stacks veya diğer emülatörlerde oynanabilir mi
Hayır olmuyor. Ruby ile daha sahne eklenmedi.Ben ruby nin hikayesi bitince sildim oyunu acaba onun devamında seks sahnesi oluyo mu merakımdan sordum
Başka biriyle varmıHayır olmuyor. Ruby ile daha sahne eklenmedi.
Isabella ile var.Başka biriyle varmı
Discord sunucumuza katılarak oyunu bitiren kişilerden bilgi alabilirsiniz.Ben ruby nin hikayesi bitince sildim oyunu acaba onun devamında seks sahnesi oluyo mu merakımdan sordum
Bug olduğunu sanmıyorum. Zaman dilimine dikkat ediniz.23. bölümde isabelin odasına akşam gir diyor. Girince hiç birşey olmuyor. Bug mu var acaba?
Merhaba, Oyunda ana hikaye de ilerleyiniz. Bu yüzden ''Isabelle'' yan hikayesi devam etmiyor.Karakterlerin yan hikayeleri ana hikaye ile bağlantılı olduğundan bazı durumlarda karakter hikayeleri devam etmiyor.23. bölümde isabelin odasına akşam gir diyor. Girince hiç birşey olmuyor. Bug mu var acaba?