Lunael
Yetkili
Bu oyunda prenses olduğunu sanmıyorum.Bo oyunu ömceki indirdiğimde oyunun ilerki safhalarında prensesle olan göğüs sahnesinde oyundan atıyordu neden olabiliceğini bilen varmıdır acep
Bu oyunda prenses olduğunu sanmıyorum.Bo oyunu ömceki indirdiğimde oyunun ilerki safhalarında prensesle olan göğüs sahnesinde oyundan atıyordu neden olabiliceğini bilen varmıdır acep
Oynamaya devam edin bir süre sonra isabelin odasına tekrar gidin hastane görevi açılacak bug yok yani23. bölümde isabelin odasına akşam gir diyor. Girince hiç birşey olmuyor. Bug mu var acaba?
Eski kayıt dosyanızdan devam ediyorsanız uyumluluk problemi gösteriyor olabilir.yeni sürümü denemek istiyorum fakat hiçbir konusma metni yok ve hata veriyor nedeni nedir ?
İçerik ayında gelecek.sonraki sürüm nezaman gelecek belli mi
2 Ana hikaye görevi, 1 Isabel sahnesi ve 2 tane olması lazım üniversitedeki öğretmenle sahne var.Bu güncelleme neleri içeriyor hikayenin devamı mı?
çok kısa değil mi bu yeni sezon öncesi bölüm falan mı acaba2 Ana hikaye görevi, 1 Isabel sahnesi ve 2 tane olması lazım üniversitedeki öğretmenle sahne var.
Bir bilgim yok. Kısa güncellemeler çıkarıyor yapımcı.çok kısa değil mi bu yeni sezon öncesi bölüm falan mı acaba
Eylül ayında güncellendi.en son ne zaman güncellendi
Oyuna giriş ekranında bu oyuna güncelleme geldi tarzında bildirim alıyorsanız ve eğer siz daha oyunu yeni yüklemişseniz geçe basınız.güncelleme geldi ama acılmıyorr bir yardımcı olurmusunuz
Açılmıyor demeniz yardımcı olmamız için yeterli değil. Giriş mi yapamıyorsunuz, giriş yaptıktan sonra oyun mu kapanıyor, oyunu oynarken oyundan mı atıyor vs. birden fazla ihtimal var.güncelleme geldi ama acılmıyorr bir yardımcı olurmusunuz