3 4 Tane görev eklenmiş.daha yeni 0.10 sürümünü oynadım ne fark var aralarında
indirsem 0dan mı başlarım yoksa kaldığım yerden mi? Eski versiyonu silmedim duruyo hala3 4 Tane görev eklenmiş.
Sendeki oyunu silip yeni sürümü kur, kaldığın yerden devam edersin.indirsem 0dan mı başlarım yoksa kaldığım yerden mi? Eski versiyonu silmedim duruyo hala
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.ruby ile gece kulübünde banyodayken onu boğazlanın yanında boyun eğdirme gücü çok az yazıyor ne yapmam lazım
Sendeki oyunu silip yeni sürümü kur, kaldığın yerden devam edersin.Arkadaşlar bende 0.9 versiyonu var. kayıt ettiğimiz yerden başlanabiliyor mu ? ki başlanıyorsa nasıl !!! veya sıfırdan mı başlanacak şimdiden tşk ederim....
0.9 versiyonda dosyayı indirdiğim gibi giriş yapabildim, kurma gibi bi işlem yapmadım.Sendeki oyunu silip yeni sürümü kur, kaldığın yerden devam edersin.
Kur derken demek istediğim oydu zaten.0.9 versiyonda dosyayı indirdiğim gibi giriş yapabildim, kurma gibi bi işlem yapmadım.
oyun full sürümmü diğerleri gibi final yazmıyorda ?Ekli dosyayı görüntüle 24
GENEL BAKIŞ
Connor gençlik hayatını para ve zevke dikkatsizce parayı çarçur ederek geçirmiş birisidir. Ancak üniversitede başarısız bir yıl geçirdikten sonra evine döndüğü gibi hayatı darmadağın bir şekilde başlar. Ve bir şeyi aklına kazır: Ya zorluklara ayak uydur ya da onu kaybetmeyi göze al!
Paylaşılan Tarih: 06.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.11
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.50 GB
Oyun Boyutu APK: 573 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?Corruption, Footjob, Groping, Milf, Sleep sex, Big ass, Big tits, Exhibitionism, Handjob, Masturbation, Oral sex, School setting, Sex toys, Spanking, Stripping, Titfuck, Vaginal sex , 3DCG, Animated, Male protagonist, Sandbox
RAR'dan çıkarttıktan sonra Midnight Paradise oyununu çalıştırın.
Güncelleme almaya devam ediyor.oyun full sürümmü diğerleri gibi final yazmıyorda ?
Discord sunucusuna gelerek daha sağlıklı Yardım Alabilirsin Discord sunucusuna katılmak için tıklaRuby ile gece kulubundeyken boynunu tut seçeneğinde boyun eğme gücü az diyor nasıl yapıcam orayı
0.11 yeni eklendi zaten daha 5 gün olmadıYeni Güncelleme ne zaman gelir acaba 4 gözle beklemedeyiz
Onuda bitirdim ) zaten fazla bi görev yoktu 3 ve ya 4 sahne eklenmiş 0.12 felan gelecek mi??0.11 yeni eklendi zaten daha 5 gün olmadı
Evet gelecek.Onuda bitirdim ) zaten fazla bi görev yoktu 3 ve ya 4 sahne eklenmiş 0.12 felan gelecek mi??