Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz. Adult Oyun Çeviri discord sunucusuna katılmak için tıkla!Admin belirli biyerden sonra tıkanıyor yada bana öyle geliyor nasıl yapıcam
Yeni güncelleme ne zaman gelir acaba o kadar güzeldi ki oyundan çıkamadım girişimle bitirişim bir oldu ?Ekli dosyayı görüntüle 24
GENEL BAKIŞ
Connor gençlik hayatını para ve zevke dikkatsizce parayı çarçur ederek geçirmiş birisidir. Ancak üniversitede başarısız bir yıl geçirdikten sonra evine döndüğü gibi hayatı darmadağın bir şekilde başlar. Ve bir şeyi aklına kazır: Ya zorluklara ayak uydur ya da onu kaybetmeyi göze al!
Paylaşılan Tarih: 06.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.11
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.50 GB
Oyun Boyutu APK: 499 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?Corruption, Footjob, Groping, Milf, Sleep sex, Big ass, Big tits, Exhibitionism, Handjob, Masturbation, Oral sex, School setting, Sex toys, Spanking, Stripping, Titfuck, Vaginal sex , 3DCG, Animated, Male protagonist, Sandbox
RAR'dan çıkarttıktan sonra Midnight Paradise oyununu çalıştırın.
Tarih verilmedi.Yeni güncelleme ne zaman gelir acaba o kadar güzeldi ki oyundan çıkamadım girişimle bitirişim bir oldu ?
Son güncelleme 30 Ağustos'ta geldi.Yeniden güncelleme geldi mi daha yakın zamanda çıkmıştı zaten
30 Ağustos'tan önce yüklemiştim güncel mi bilmiyorum save kaybetmeden nasıl güncelleme yapılıyor canım adminim?Son güncelleme 30 Ağustos'ta geldi.
Oyunu sildiğinde kayıt dosyaların silinmiyor. Bu yüzden yeni sürümü yüklediğinde eski kayıtlarından devam edebilirsin.30 Ağustos'tan önce yüklemiştim güncel mi bilmiyorum save kaybetmeden nasıl güncelleme yapılıyor canım adminim?
Teşekkür ederim..Oyunu sildiğinde kayıt dosyaların silinmiyor. Bu yüzden yeni sürümü yüklediğinde eski kayıtlarından devam edebilirsin.
Rica ederim.Teşekkür ederim..
Güncelleme bekliyoruzEkli dosyayı görüntüle 24
GENEL BAKIŞ
Connor gençlik hayatını para ve zevke dikkatsizce parayı çarçur ederek geçirmiş birisidir. Ancak üniversitede başarısız bir yıl geçirdikten sonra evine döndüğü gibi hayatı darmadağın bir şekilde başlar. Ve bir şeyi aklına kazır: Ya zorluklara ayak uydur ya da onu kaybetmeyi göze al!
Paylaşılan Tarih: 06.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.11
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.50 GB
Oyun Boyutu APK: 499 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?Corruption, Footjob, Groping, Milf, Sleep sex, Big ass, Big tits, Exhibitionism, Handjob, Masturbation, Oral sex, School setting, Sex toys, Spanking, Stripping, Titfuck, Vaginal sex , 3DCG, Animated, Male protagonist, Sandbox
RAR'dan çıkarttıktan sonra Midnight Paradise oyununu çalıştırın.
joycenin arkadaşıyla nasıl konuşacağım bi türlü bulamadım kamyon lazımmış plan için
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz. Adult Oyun Çeviri discord sunucusuna katılmak için tıkla!Oyun bi müddet sonra boşa dönüyo hiç bir görev ara sahne vs yok neden