fearfatih
Kayıtlı Üye
teşekkür ederim bilgi için bekliyoruzEvet gelecek.
teşekkür ederim bilgi için bekliyoruzEvet gelecek.
Rica ederim.teşekkür ederim bilgi için bekliyoruz
Oyunu sildiğiniz zaman kayıt dosyanız kalıyor.Güncelleme gelene kadar, ben bu uygulamayı silsem tekrardan kaldığım yerden nasıl başlıyabilirim?
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Thorn'dan görev aldıktan sonra barda takılıp kaldı. Arka kapıyı açmıyor. Sonra gelmem lazım diyor. Barmenden de içki aldım ama değişen bir şey yok.
Evet Geçen Gün GeldiYeni güncellemesi geldi mi ?
Discord sunucumuzda mevcut. Oradan alabilirsin. Discord Davet Linkisave dosyası var mı .11 'in
Oyunu sildiğinde kayıt dosyaları silinmediği için yeni sürümü yüklediğinde eski kayıtlarından devam edebilirsin.Arkadaşlar selam ben bu oyunun 0.10 sürümünü bitirdim gibi şimdi yeni sürümden nasıl devam edecem yardımcı olur musunuz
yani şöyle yeni sürümü yüklediğim zaman kaldığım yerden devam mı edecem, benim herhangi bir şey yapmam gerekiyor muOyunu sildiğinde kayıt dosyaları silinmediği için yeni sürümü yüklediğinde eski kayıtlarından devam edebilirsin.
Evet eski sürümü silip yenisini yüklediğinde eski kayıtlardan devam edebilirsin. Ekstra bir şey yapmana gerek yok.yani şöyle yeni sürümü yüklediğim zaman kaldığım yerden devam mı edecem, benim herhangi bir şey yapmam gerekiyor mu
Evet devamı gelecek.finalmi devamı gelecekmi
sağolEvet devamı gelecek.
Rica ederim iyi oyunlar.