byzahey37
Kayıtlı Üye
Herhangi bir hata yok Adult Oyun Çeviri ekranı gelince kapanıyorAldığınız herhangi bir hata var mı ?
Herhangi bir hata yok Adult Oyun Çeviri ekranı gelince kapanıyorAldığınız herhangi bir hata var mı ?
Hayır final değil.Midnight Paradise Final mı bu yoksa daha güncellemede mi :? Finalse ona göre indircem
Daha düzelmedi discord adresimize girerseniz bilgi edinirsinizÇeviri hatası (?) var deniyordu düzeltildi mi arkadaşlar ona göre indiricem
Anbean takip ediyorum dostumDaha düzelmedi discord adresimize girerseniz bilgi edinirsiniz
Ortalama 30-40 dakika.Güncellemenin uzunluğu ne kadar oynayan birisi yazabilir mi ?
TeşekkürlerOrtalama 30-40 dakika.
Hata giderildiği zaman discord sunucumuzda duyuru geçilecektir.hata giderildimi arkadaşlar
hata giderildimi arkadaşlar
Hata giderildi.Çeviri hatası (?) var deniyordu düzeltildi mi arkadaşlar ona göre indiricem
Şu anda güncellendi.Teşekürler güncelleme geldiği zaman bildirirseniz sevinirim
cevap için teşekkürlerHayır final değil.
cevap için teşekkürlerHayır final değil.
Evet.Çeviri hatası duzeldimi görev haritasinda
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.Reis benim kullanici adi sifre yanlis diyor 50 kere denedim yeni hesap acip denedim