ReckyRey
Doğasever
Evet ücretsiz.oyun ücretsiz mi
Evet ücretsiz.oyun ücretsiz mi
En yakın sürede çıkacak oyunun adı ve süresi forum ana sayfasında yazıyor, diğer oyunlar hakkında bilgi veremiyoruz.Yeni sürümler ne zaman gelir çok kısa sürüyor ya
Evet dün güncelleme geldi.Oyuna güncelleme mi geldi
Şuan bende inmiş durumda silip tekrar yüklersem kaldığım yerden devam edebiliyor muyumEvet dün güncelleme geldi.
Evet oyunu sildiğinde kayıt dosyaların silinmediği için yeni sürümü kurduğunda eski kayıtlarından devam edebilirsin.Şuan bende inmiş durumda silip tekrar yüklersem kaldığım yerden devam edebiliyor muyum
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun içinEvet oyunu sildiğinde kayıt dosyaların silinmediği için yeni sürümü kurduğunda eski kayıtlarından devam edebilirsin.
Rica ederim.Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için
Sizleri destekliyorum. Bence bunun yerine oyunu yüklememek daha mantıklı olabilir kimse saf değil anlaşılıyor sonuçta. Diğer paylaşım sitesindeki çeviri pek iyi değil sizin sitenizdeki çeviri ekibi işini iyi yapıyor. Ev sahibi yerine isimleri ile hitap edilirse daha iyi olabilir.Dostum oyunlarımızın hiç birinde ensest içerik barındırmıyoruz. O yüzden çevirirken içinde ensest olan diyalogları değiştiriyoruz.
Cevap :Oyunu açtığımda yükleme ekranında anasayfaya atıyor nedenini biliyor musunuz?
İkisini de yaptım olmadıCevap :
Data/AdultOyunCeviri içindeki oyuna ait klasörü ve Data/oyunadı.adultoyunceviri.com klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir.
Bu işlem tüm kayıtlarınızı silecektir bu yüzden klasörleri silmeden önce sadece uygulama verilerini temizlemeyi deneyebilirsiniz. Olmazsa eğer #「?」kayıt-dosyalarınız kanalını kullanabilirsiniz.
(Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla!)
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki hatalar kanalından destek alabilirsiniz.İkisini de yaptım olmadı
Verileri temizlemeyi unutmuşum...oldu çok teşekkür ederimAdult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki hatalar kanalından destek alabilirsiniz.
Rica ederim iyi oyunlar.Verileri temizlemeyi unutmuşum...oldu çok teşekkür ederim
Eğer ensest içerik barındıran oyunları yüklemezsek çevirilicek oyun bakımından sıkıntıya gireriz çünkü piyasadaki çoğu oyunda arz talep meselesi yüzünden ensest içerik barındırılıyor. Ayrıca ev sahibi veya kişinin ismini kullanmak tamamen çevirmenin insiyatifine kalmış bir durum ama ben kendi açımdan dediklerinizi dikkate alacağım.Sizleri destekliyorum. Bence bunun yerine oyunu yüklememek daha mantıklı olabilir kimse saf değil anlaşılıyor sonuçta. Diğer paylaşım sitesindeki çeviri pek iyi değil sizin sitenizdeki çeviri ekibi işini iyi yapıyor. Ev sahibi yerine isimleri ile hitap edilirse daha iyi olabilir.