lordko12
Kayıtlı Üye
Ne kadar sürer acabaO kısım düzeltilip geri yüklenecek.
Ne kadar sürer acabaO kısım düzeltilip geri yüklenecek.
Gün içerisinde güncellenir.Ne kadar sürer acaba
Teşekürler güncelleme geldiği zaman bildirirseniz sevinirimGün içerisinde güncellenir.
Rica ederim. Eğer Discord sunucumuzda varsanız güncellendiği zaman orada duyuru olarak paylaşılır. Ya da istersen güncellendiği zaman mesajına tekrar yanıt verebilirim.Teşekürler güncelleme geldiği zaman bildirirseniz sevinirim
Ortalama 30-40 dakika.Ortalama kaç dakika suruyor
Evet.Güncellendi mi
Dostum oyunlarımızın hiç birinde ensest içerik barındırmıyoruz. O yüzden çevirirken içinde ensest olan diyalogları değiştiriyoruz.Burada yeniyim ve çeviri gerçekten iyi fakat bu ev sahibi meselesi ne anlamadım. Yani bu eve dönen Connor bu adamların misafiri mi çocuğumu mu. Çocukları ise neden anne baba demiyor. Oyunun başına bir seçenek konulup bu oyunda ensest olgusu veya her ne ise vardır. İster anne baba isterseniz ev sahibi olarak değiştirebilirsiniz gibi bir seçenek sunulabilir. Ben oyunun hikaye kısmı ile daha çok ilgilenen biriyim kaliteli oyunların çevirisini yapmışsınız ellerinize sağlık. Gerçekten rahatsız edici konulara sahip oyunlara böyle bir seçenek konulmalı bence öteki türlü çok saçma oluyor. Adam ev sahibi araba kredi kartı vs vermiş vay arkadaş Oğlum dese neyse.
Telefon menüsü neden türkçe değil ?
Yetkililere bildirildi en kısa sürede düzelecektir.Görev tabelası Türkçe değil
Melissa ile yatak odasından gidince ana menüye atıyor
Ne anlamda dediniz, lütfen daha açık yazar mısınız?Biraz ingilizceniz gelişsin birde biraz ugrastirsin beyler ne bu hep kolaya kaciyorsunuz ??
Arkadaşlar telefon yeri görevler felan ingilizce demislerde bende ondan yazdımNe anlamda dediniz, lütfen daha açık yazar mısınız?
Evet bir kaç hata var, ilgileniyoruz. Beklemede kalınız.Arkadaşlar telefon yeri görevler felan ingilizce demislerde bende ondan yazdım
Hayır final değil.Midnight Paradise Final mı bu yoksa daha güncellemede mi :? Finalse ona göre indircem
Aldığınız herhangi bir hata var mı ?Telefonla girince oyun kapanıyor bu sorun tek bende mi var?