Jughead
Kayıtlı Üye
Hepsi ana hikayeye bagli ana hikayede ilerlemen gerekiyor diyoÖyle de denebilir, başka görevleri yapmayı dene.
Hepsi ana hikayeye bagli ana hikayede ilerlemen gerekiyor diyoÖyle de denebilir, başka görevleri yapmayı dene.
Oyunun kendi rehberine bak, ana hikayenin şimdilik sonuna geldin yazması gerekiyor. Yeni sürümü beklemen lazım.Hepsi ana hikayeye bagli ana hikayede ilerlemen gerekiyor diyo
Hayir ana hikaye gorevinde laptop kullan diyor ama laptop gelistirilme asamasinda diger gorevlerde ana hikayede ilerle diyo daha oncede oynadim bu tarz oyun hikaye bittiginde nasil bisi oluyo biliyorum amma bu daha farkliOyunun kendi rehberine bak, ana hikayenin şimdilik sonuna geldin yazması gerekiyor. Yeni sürümü beklemen lazım.
Ekran görüntüsü atar mısın?Hayir ana hikaye gorevinde laptop kullan diyor ama laptop gelistirilme asamasinda diger gorevlerde ana hikayede ilerle diyo daha oncede oynadim bu tarz oyun hikaye bittiginde nasil bisi oluyo biliyorum amma bu daha farkli
Kusura bakma oyaladim ekran goruntusu alirken ogle vakti yapmam gerektigini ogrendim oyunun yapimcilari keske ogle vakti diye tuyo verseymis isjsksaEkran görüntüsü atar mısın?
En yakın sürede çıkacak oyunun adı ve süresi forum ana sayfasında yazıyor, diğer oyunlar hakkında bilgi veremiyoruz.Ne zaman geliyor?
TeşekkürlerEn yakın sürede çıkacak oyunun adı ve süresi forum ana sayfasında yazıyor, diğer oyunlar hakkında bilgi veremiyoruz.
Rica ederim, iyi geceler.Teşekkürler
yeni sahneler var dostum indirebilirsin ücretsiz0.11surumunde yeni sahnelermk var indirelimmi ve ucretsizmi
Yapımcısı 0.11 sürümünü 30 Ağustos'ta paylaşmış. Çevirisi ise bugün geldi.0.11 ne zaman geldi . En son 2 3 gün önce 0.10 vardı sanırım
Çeviri gelmemiş ki telefon menüsü hâlâ ingilizce görevler vsYapımcısı 0.11 sürümünü 30 Ağustos'ta paylaşmış. Çevirisi ise bugün geldi.
O kısım düzeltilip geri yüklenecek.Çeviri gelmemiş ki telefon menüsü hâlâ ingilizce görevler vs