Daha önce de yorum yazmıştım ancak bu yorumumu güncellemen lazım.Oynadığım bu oyun üzerinden çok zaman geçti ve birçok adult oyun oynadım.Şunları söylemek istiyorum;bu oyun eski bir oyun olmasına rağmen oynadığım adult oyunlar içinde en iyilerinden birisi.
Oyunumuz eski geliştirme süreçli oyunlardan olup,harika bir oyun.Oyunun içindeki görseller,karakterler ve hareketli renderları muazzam.
Ayrıca görevli sistemi sevenler için paha biçilemez bir oyun.Hikayemiz ise çok güzel işlenmiş,oyun bütün sonları size adeta veriyor ve sizi hiçbir sondan mahrum bırakmıyor.Bunu çok az oyunda görebilirsiniz.Neredeyse elde ettiğiniz her şeyi bu oyun sizlere sunuyor.
Her bir karakterin ayrı bir hikayesi olması ve bu karakterlerin her birinin farklı özellik ve tavırları olması ,oyunu harika kılan unsurlardan birisi.Sürekli olarak bir görev içindesiniz ve bazı şeyleri yaptıkça belirli sahneleri açıyorsunuz.Şuna da değinmem lazım;oyunumuzda ilişki puanı olduğu için bazı görevleri tekrar tekrar yapmanız gerekecek.Eğer bu görevi tekrar tekrar yapmaz iseniz o karakterin hikayesinden ilerleyemiyorsunuz.Onun haricinde oyunun göze batan sıkıntıları yok.
Oynadığım o kadar adult oyun içinde;eski bir geliştirme sürecine sahip olmasına rağmen,bu kadar iyi hareketli renderlara sahip bir oyun görmedim.Oyunun bu yönünü çok taktir ediyorum.Adult oyun çevreniz genişledikçe eski oynadığınız oyunların yorumlarını güncellemekte fayda var.Ben bu kadar mükemmel bir oyuna öncelerinde çok kısa ve gülünç bir yorum yapmışım
Oyunumuzun gizli görevleri ve bir adet açılması zor olan bir sonu var.Ana karakterlerin her biri için birkaç son bulunmakta ve bunlar sizi çok tatmin ediyor.Aslında görevleri yapmak da o kadar zor değil.Oyunun sizi zorlayıcı hiçbir yanı yok.Sadece ve sadece gizli olan şeyleri yapmak biraz zor.Bu gizli şeylerin sayısı ise sadece ''iki'' adet.
Bu oyunun neresini anlatayım bilemedim.Görevli sistemle beraber oyunu oynamıyor adeta yaşıyorsunuz.Oyun sizi öyle bir içine çekiyor ki - en azından beni çekti - sanki o karakter sizsiniz ve her gün ayrı bir amacınız var.Görevleri yapmaktan,hikayede ilerlemekten,karakterler ile olan münasebetinizden büyük bir haz duyuyorsunuz.
Bu oyunu oynamayan çok şey kaybeder.Buraya İngilizce olan bir rehber linki bırakıyorum.''Adult Oyun Çeviri'' aslında böyle bir rehberi Türkçe yaparak oynayanlara yardımcı olabilir.Aynı zamanda çeviri için de ''Adult Oyun Çeviri'' 'ye şükranlarımı sunuyorum.
steamcommunity.com