Emin değilim fakat, mousedeki iki tıklama tuşunun ortasında ki döndürülen mekanizmayı döndür. Çoğu oyunda iş görüyorzamanı geri alma özelliği yok mu?
Hatırladğım kadarıyla yokzamanı geri alma özelliği yok mu?
deniyim teşekkürlerEmin değilim fakat, mousedeki iki tıklama tuşunun ortasında ki döndürülen mekanizmayı döndür. Çoğu oyunda iş görüyor
teşekkürlerHatırladğım kadarıyla yok
kankam yeni bitirdim yanlış hatırlamıyorsam salonda konuşuyorlardı clairenin işten geldiği saate bak 17.00 olması lazım 16.30dan itibaren iki dairenin arasında ol veya salonda ol o şekilde yakalarsınClaire işten eve geldiğinde koridorda Diane ya rasladığını söylüyor.. OYUN BURDA BİTİYORMU ÇÜNKÜ NE YAPTIYSAM CÖZEMEDİM..
kankam yeni bitirdim yanlış hatırlamıyorsam salonda konuşuyorlardı clairenin işten geldiği saate bak 17.00 olması lazım 16.30dan itibaren iki dairenin arasında ol veya salonda ol o şekilde yakalarsınank4040606' Alıntı:
Claire işten eve geldiğinde koridorda Diane ya rasladığını söylüyor.. OYUN BURDA BİTİYORMU ÇÜNKÜ NE YAPTIYSAM CÖZEMEDİM..
bende yaşıyorum sorunuClaire'nin "romantik akşam" görevinde bilet satan adamı nerede bulabilirim ?
Yanlış hatırlamıyorsam sinemada gişede duruyorbende yaşıyorum sorunu
Diğer alternatifleri deneyiniz.Torrent ekleseydiniz keşke çok yavaş iniyor :/
Aga çözebildin mi bunu?Ekli dosyayı görüntüle 7817bu hatayı nasıl düzeltecem oyun kayıt almıyor
Evet hile menüsü mevcut.oyunun hile menüsü varmı?