İnteraktif olarak geçiyor.Merhaba, bunun gibi serbest dolaşımlı ve görevli oyunların türü ne oluyor ve buna benzer oyunlar hangileri? Teşekkürler.
Hikayenin son adımını yaptıysan bitmiş demektir. Son adım gelecek hakkında düşünme görevi.onu yaptım. hepsini izledim hatta ama yine de yazıyor hala.
Teşekkür ederim.İnteraktif olarak geçiyor.
Milfy city
Girl house
Ayarlardan ya da telefondan oluyor ordan deneyiniz.Oyunu kurdum ama türkçe değil admin ne yapıcaz
tüm dilleri denedim
Son 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.google drive oyunu indirmek için 24 saat beklemeniz gerek diyor neden ?
Sabahları ona kahve hazırla (10.00) ve gece (23.00-23.59) arası odasını gözetle ardından oda gidip uyu sonra telefon etkinliğini tamamla.veronica kalp bi türlü 9 olmadı kaç gündür uğraşıyorum çözümü warmı ? yafa hile gibi bişey ?
%appdata% Vnengine içine bakar mısınız oyunun klasöründe kayıt dosyası olması lazım yoksa maalesef baştan başlamanız gerekiyor.2 saat oynadım save alıp oyundan çıktım şimdi aldığım saveler yok en baştan başlıyorum devam edemiyorum lütfen yardım edin
Şu an onu yapıcak durumda değilim ama deneme amaçlı oyunu bir daha açtım 10 dakika oynadım ve save alıp çıktım yine silindi dediğinzi yaptığım zaman düzelir mi yarın deniyeceğim%appdata% Vnengine içine bakar mısınız oyunun klasöründe kayıt dosyası olması lazım yoksa maalesef baştan başlamanız gerekiyor.