Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Kumarhaneyi bir türlü açamadım veronica ile date için lazım nasıl açabilirim
Son 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.neden indiremiyorum. 24 saat bekle dedi çıkan ekranda
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuza gelerek hatalar veya yardım kısmına yazarsanız destek alabilirsiniz.daha öncede baz arkadaşlar yazmış sorun çözüldü falan denilmiş ama akşam yaklaşık 6 saat oynadıktan sonra save yapıp kapattım. ertesi gün açtığımda devam et kısmında kilit vardı ve beni yeniden başlamaya yönlendiriyor. eski dosyaları kurtarmanın veya o save bölümüne ulaşmanın yöntemi nedir
ama geliyor banada yardımcı olur musunashley ile randevunun cevapları neler bileniniz var mı?
karakterle hemen hemen işin bittiği için digerlerine yoğunlaşmanı istiyor sanırsam oyun. bende aynı sıkıntıyı yaşıyorumoyunun hikayesi falan çok güzel tek sıkıntısı randevularla ilgili bi rehber vermiyor 1 hatada gidiyor ve beklemek zorunda kalıyosun çok can sıkıcı ve huzu bozan bir durum biz buraya eğlenmeye geldik anca bu durum çok can sıkıcı
Discord sunucularında bir rehber var bunun için ancak yeterli değilkarakterle hemen hemen işin bittiği için digerlerine yoğunlaşmanı istiyor sanırsam oyun. bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum
discord indirdim fakat günlerdir bir türlü iletişim kuramadımJoin the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuza gelerek hatalar veya yardım kısmına yazarsanız destek alabilirsiniz.
Hafta sonu topşu olarak yoga yaptığın da diğer karakteri seçersen (adını hatırlayamadım Isabeldi sanırım) Claire, Claire seçersen Ashley kıskanıyor veya şüpheleniyor. İkisininde şüphe ve kıskançlık değerlerini 5 yapman lazım. Zamanı ileri alıp hızlı şekilde yapabilirsin. Takıldığın yer olursa buradayımarkadaşlar. oyunu tamamladım ancak son kısımda bir sahne daha var diyor. bunu için ashley in kıskançlık puanı ile claire nin şüphe puanı artması lazımmış. buraya kdar gelmiş tüm kilitler açılmışken bunu nasıl yapabilirim yardım edecek varsa sevinirim. not: plaj ve yoga seçenekleri soruç vermiyor artık
teşekürler tamamen bitti. güzel oyunduHafta sonu topşu olarak yoga yaptığın da diğer karakteri seçersen (adını hatırlayamadım Isabeldi sanırım) Claire, Claire seçersen Ashley kıskanıyor veya şüpheleniyor. İkisininde şüphe ve kıskançlık değerlerini 5 yapman lazım. Zamanı ileri alıp hızlı şekilde yapabilirsin. Takıldığın yer olursa buradayım
Forumumuzda bulunan yardım bölümünden veya Discord sunucumuzdan yardım alabilirsin.Ekli dosyayı görüntüle 7817bu hatayı nasıl düzeltecem oyun kayıt almıyor
Oraya yardım bölümüne yazdım ama konuyla alakalı cevap alamadimForumumuzda bulunan yardım bölümünden veya Discord sunucumuzdan yardım alabilirsin.