CumaLee
Yazılımcı
Yanlış yazılmıştır sıkıntı olmaz.1.3 gb yazıyor ama 567mb iniyor, sıkıntı olur mu acaba ?
Yanlış yazılmıştır sıkıntı olmaz.1.3 gb yazıyor ama 567mb iniyor, sıkıntı olur mu acaba ?
o şekilde bulamazsınız.beyler bana birisi acaba türkçe pc olarak çeviriyi atabilirmi dosyayı ihtiyacım var
KatılıyorumOyunun tarzı kesinlikle başka bir şey. Benim için zor olduğu kadar zevkli. Oyun kuş bakışı olduğundan diğer oyun tarzı olanlara pek önermem çünkü başta benim yaptığım gibi oyuna girdikten 2 dk. sonra silebilir Birde bir ricam olacaktı. Böyle oyunların yanında walkthrough (yazılışı doğru mu bilmiyorum) gibi yanında oyun içi destek olursa çok iyi olur. İnternette var fakat hepsine bakmadım ama gördüklerim ful yabancı dildi. Böyle oyunlar için yanında öyle bir destek olması bence gerekli. Kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem bu dediklerimden. Ufak bir fikir. İyi Oyunlar...
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.Asansör kodunu söyler misiniz ? Bide bilgisayar için kod yazma kısmı açılmıyor nasıl yapabilirim
Başkan discord kullanmıyorum telefon uyumlu değil. Burdan yanıtlarsanız sevinirimJoin the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.
2 parmakla ekrana basın sonra telefondan kaydedin.arkadaşlar ilerleyen oyunumu kaydetmek için ne yapabilirim ? kayıt tuşu nerde ?
Oyunun tarzı kesinlikle başka bir şey. Benim için zor olduğu kadar zevkli. Oyun kuş bakışı olduğundan diğer oyun tarzı olanlara pek önermem çünkü başta benim yaptığım gibi oyuna girdikten 2 dk. sonra silebilir Birde bir ricam olacaktı. Böyle oyunların yanında walkthrough (yazılışı doğru mu bilmiyorum) gibi yanında oyun içi destek olursa çok iyi olur. İnternette var fakat hepsine bakmadım ama gördüklerim ful yabancı dildi. Böyle oyunlar için yanında öyle bir destek olması bence gerekli. Kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem bu dediklerimden. Ufak bir fikir. İyi Oyunlar
Maalesef yok.Hile varmı acaba?
Teşekkürler admin bey seviliyosunMaalesef yok.