asi0118
Twist Türkçe Erişimcisi
fashion business oynamaya değer miOndan saçlarım döküldü
fashion business oynamaya değer miOndan saçlarım döküldü
İçerikten dolayı engellendi ve hiç açılmayacak. Alternatif linkleri deneyiniz.Google Drive linki için neden hep erişim istiyor
Oyunlarımızda veya linklerimizde virüs yoktur. Virüs olarak algılamasının sebebi çevirilerimizi korumak için kullandığımız exe sisteminden dolayıdır.cloud linkinde trojan tespit ediyor sistem ?? Kontrol edebilir misiniz
Aynı yapımcının yaptığı diğer bir oyunun adı Amnesia. Ama bu oyunun devamı değil.Oyun Cidden Süperdi 2.Oyunu Varmı Yada Bunun bir oyunu daha olduğu yazıyordu finalde hangisi acaba
Windows defenderı kapatıp, clear exe dosyasını yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.ben bu oyunu açamıyorum bi türlü
İDM programını kullanabilirsiniz.Mail ru çok yavaş indirme yapıyor başka dosyalarıda aynı şekilde yapıyor nasıl çözebilirim?
Oyunda çeviri konusunda sıkıntı yok sadece yapımcıdan kaynaklı hatalar var.Oyun dikkati mi çekti fakat, indirdikten sonra bir not ile karşılatım, bazı sebeplerden dolayı oyunun dil sürümüyle ilgili belli başlı problemlerinin olduğu ve seçimlerde biraz karmaşa yaşandığı gibi şeyler yazılmış. 14 gb çok büyük bir boyut ve bu sorun var ise bence bu oyununun tam şekilde sorunu çözüldüğünde paylaşılması taraftarıyım. Oyunu indirdim fakat bu problemlerinin olduğu okuyunca pek oynama hevesim kalmadı. Eğer seçimler vb şeyler etkilenecekse indirmeye değmeyecek bir oyundur.