S
Silinen üye 28892
Evet, oyunda ki bilgisayara girip, hacker olmak'a tıkladıkdan sonra hileyi aktifleştirebilirsiniz.oyun içinde hile mevcut mu ?
Evet, oyunda ki bilgisayara girip, hacker olmak'a tıkladıkdan sonra hileyi aktifleştirebilirsiniz.oyun içinde hile mevcut mu ?
oyunu nasıl kaydediyoruz
Çeviri dosyalarımızın korunması için alınan önlemdir sadece. Bilgisayarınıza virüs sızdırmaz, teşekkür ederiz.siz mi koyuyorsunuz bilmiyorum ama trojan var ama o kadar da emek var hakkınızdır elinize sağlık
Treasure Of NadiaBunun gibi uzun oyun önerebilirmisiniz ?
Çözdüm sorunu tamamdır. Oyunu da bitirdim ama gerçekten bitiridğim bu kadar sorunlu ama bi o kadar güzel oyunlardan biriydi. Kesinlikle ilk başlarda pek kullanmanıza gerek yok ama bir süre sonra rehbere bakarak oynamaya çalışın. Müneccim !#%& yemediyseniz çoğu seçimi bilemiyorsunuz çünkü. Ondan sonra oyun döngüsünde dolaşır durursunuz.Ev partisi görevi buga girdi sanırsam. Chriss'in kazanmasına izin versem bile erkenden gidip yatıyor. Ona açılmak gibi bi sahne çıkmıyor. Bu bug nasıl düzeltilir?
Discord sunucumuza katılarak diğer üyelerimizden oyun önerisi alabilirsiniz.Milf cıty,Treassure of nadia,Being a dik oynadım bunlar gibi uzun oyunlar önerebilirmisiniz ?
Unity oyun olduğu için ;SAVE DOSYASI NEREYE YÜKLENİYOR
İnternette araştırıp bulabilirsin bizim forum ve Discord adresimizde bulunmuyor.OYUNUN BİTMİŞ SAVE DOSYASI VARMI
kanka peki hile kullanımına ne diyosun hilesiz akar mı zor mu kasılmak veya bas gec direk mi diyosunÇözdüm sorunu tamamdır. Oyunu da bitirdim ama gerçekten bitiridğim bu kadar sorunlu ama bi o kadar güzel oyunlardan biriydi. Kesinlikle ilk başlarda pek kullanmanıza gerek yok ama bir süre sonra rehbere bakarak oynamaya çalışın. Müneccim !#%& yemediyseniz çoğu seçimi bilemiyorsunuz çünkü. Ondan sonra oyun döngüsünde dolaşır durursunuz.
Evet sizden kaynaklanıyor olabilir biraz sıkıntılı bir oyun sizin gibi böyle sorun yaşayan birçok kişi olmuştu.Yine indirdim ve açılmadı. Herkes sorunsuz indirmiş gibi ( sorun benim pc de galiba
ben kurana kadar göbeğim catladı sen rarı elinde tut kurmadan önce bütün antivirüs programıdır güvenlik duvarıdır hepsinin devre dısı olduğundan emin ol ondan sonra kurYine indirdim ve açılmadı. Herkes sorunsuz indirmiş gibi ( sorun benim pc de galiba