Phyrosca
Kayıtlı Üye
İyi oyunlar dilerim.kardo hallettim güvenlik duvarını kapattım clearı yönetici olarak çalıştırdım sonra oyuna girdim sorunsuz çalıştı
İyi oyunlar dilerim.kardo hallettim güvenlik duvarını kapattım clearı yönetici olarak çalıştırdım sonra oyuna girdim sorunsuz çalıştı
Görev yöneticisinde turbo isimli ögenin görevini sonlandırın ve oyun dosyasını yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Eğer işe yaramazsa win 7 veya 8.1 uyumlulukta açmayı deneyin.arkadaşlar oyunu indirdim antivirüs falan hepsi kapalı oyun açılmıyor pencere açılıyor kullanıcı adı falan gelmeden kapanıyor
Her hangi bir görsel göremiyorum maalesef. Hatanın görüntüsünü paylaşırsanız yardımcı olabiliriz.böyle bir sorunla karşılaşıyorum. nasıl çözebilirim.
WinRar dosyasını başka diske taşıyıp orada açmayı denediniz mi?arkadaşlar oyunu açamıyorum. oyun diske yazıyor ama sadece c diskine yazdığı için 10 gb tan fazla boş yerim yok. Başka diskte oyunu açmanın yolu var mı ?
evet, başka diskte açıyorum ancak oyunu sadece c diskine yazıyor. orada da boş alan olmadığı için hiçbir zaman açamıyorum oyunu. Başka diske yazmasının imkanı yok muWinRar dosyasını başka diske taşıyıp orada açmayı denediniz mi?
izleye bastıktan sonra resmini çek çıkıyo diye hatırlıyorum dostum bide öyle deneEllena'nın Rüyalar gerçek olması görevi bir türlü açılmıyor. 1 kere Bill odama geldi parayı kabul ettim her seferinde izle çıkıyor ama izle ve fotoğrafını çek çıkmıyor. Kaç kere başa sardım ama sürekli aynı İzle çıkıyor sadece bu konu hakkında ne yapmam lazım?
Güvenlik Duvarını Kapatıp, Clear.Exe'yi yönetici olarak çalıştırdıktan sonra girmeyi deneyin.Bu hata ile karşılaşıyorum, Windows defender ve bütün virüs programları kapalı durumda, 30 dakika kadar bekliyorum o ekranda tık yok.
Defender uygulamasından yakalanan dosyalara bakın. eğerki, datayı bulduysa izin verin. Eğer bu adımda olmazsa oyunun dosyalarını tamamen silip, tekrar rardan çıkarın. Çıkartırken, virüs programlarınızın herhangi biri açık olmadığına emin olun.Sorun halen devam ediyor herhangi bir gelişme yok yardımcı olursanız sevinirim.
Güncellemememize gerek yok. Sizde bir sıkıntı var az önce denedim ve başarılı bir şekilde reklamları geçerek indirme bağlantısına attı.Reklamlı kısaltma linkinin yönlendirildiği bildirim.eu sayfası artık çevrimdışı olduğundan linkler kırık yönleniyor. Güncelleyebilir misiniz?