S
Silinen üye 28892
Aklıma başka bir çözüm yolu gelmiyor. Yetkili biri açık olunca daha çok yardımcı olacaktır.bende bu var usta sade dedigin dosyanin icinde
Aklıma başka bir çözüm yolu gelmiyor. Yetkili biri açık olunca daha çok yardımcı olacaktır.bende bu var usta sade dedigin dosyanin icinde
Bu durumu yaşamanız gayet normal. Bazı oyunlarımız Virüs algılayabiliyor. İçiniz rahat olsun Windows Defender ya da harici Virüs programınızı devredışı bırakıp, oyunu masaüstüne çıkarttıktan sonra tekrar açabilirsiniz, teşekkürler.son zamanlarda indirdiğim oyunlarda windows defender üzerinden sürekli bir virüs bulundu uyarısı alıyorum daha önce bunu yaşamıyordum ama şimdi her indirdiğim oyunu açmaya çalışırken bu uyarı geliyor bu sitede böyle bir durum olacağını sanmıyorum ama sormak istedim yardımcı olur musunuz?
Teşekkür ederimBu durumu yaşamanız gayet normal. Bazı oyunlarımız Virüs algılayabiliyor. İçiniz rahat olsun Windows Defender ya da harici Virüs programınızı devredışı bırakıp, oyunu masaüstüne çıkarttıktan sonra tekrar açabilirsiniz, teşekkürler.
Nasıl bir hata ile karşılaşıyorsunuz ?Oyun açılmıyor sebebi nedir
Evet, oyun içerisinde ki bilgisayarda Youtube'a tıklayıp, Hacker olmak seçeneğini seçerseniz hileyi aktif edersiniz.Hile mevcut mu acaba oyunda?
Teşekkürler.Evet, oyun içerisinde ki bilgisayarda Youtube'a tıklayıp, Hacker olmak seçeneğini seçerseniz hileyi aktif edersiniz.
Rica ederim iyi oyunlarTeşekkürler.
Oyunda herhangi bir şey bulunmuyor. Paketlemeden dolayı virüs olarak görünebiliyor.Backdoor var oyunda...
Herkese açık. İndirip oynayabilirsiniz.oyun herkese açıldı mı?
Hatayı ss atabilir misiniz ?oyun kuruluyor diyip %99 da kalıyor çözümünü bilen var mı not: virüs programını kapattım yönetici olarak çalıştırdım ama hala sorun devam ediyor
kardo hallettim güvenlik duvarını kapattım clearı yönetici olarak çalıştırdım sonra oyuna girdim sorunsuz çalıştıHatayı ss atabilir misiniz ?