MRainb0w
Yetkili
Buradan indirdiğinize emin misiniz?var dosya.7z isimli dosya indi 14.20 gb orda rar sifresi istiyor
Buradan indirdiğinize emin misiniz?var dosya.7z isimli dosya indi 14.20 gb orda rar sifresi istiyor
abicim bak yukarda ne yaziyor lucy mark v18 asagda data.bin var bunu siz eklemedinizmi yani siteye?Cumay İndirdiğiniz arşivin adı data.7z olmaması gerekiyor yanlış bir indirme yapmışsınız.
Yukarda yazan şey ile indirdiğiniz şey aynı değil. Farklı bir dosya indirmişsiniz.abicim bak yukarda ne yaziyor lucy mark v18 asagda data.bin var bunu siz eklemedinizmi yani siteye?
İlk açılışta, uzun sürüyor oyunun açılması. Beklemeniz gerekiyor. Mutlaka açılacaktır, iyi oyunlar.Oyunu indirdim fakat oyun açılmıyor yardımcı olabilirmisiniz ?
Fakat kullanıcı adı ve şifreyi yazıyorum dosyalar okunyor yazdıktan 5-10 dakika sonra kapanıyor.İlk açılışta, uzun sürüyor oyunun açılması. Beklemeniz gerekiyor. Mutlaka açılacaktır, iyi oyunlar.
Herhangi bir Virüs Programınızın ya da güvenlik duvarının kapalı olduğundan emin olun. Sonra tekrar deneyin.Fakat kullanıcı adı ve şifreyi yazıyorum dosyalar okunyor yazdıktan 5-10 dakika sonra kapanıyor.
knk orda 5 adet dosya var sen direk alttaki indirme butonuna bastığın zaman 1 adet dosya indirmiyor bu dosya açıyor oyunu
%appdata% > LocalLow > Unity konumunda kayıt dosyanız olacaktır.arkadaslar save dosyasi nerde bulamiyorum
burdaki dosya ila saveeditonline ile hile yapabilirmiyim oyundaki hile ikidebir 100 iniyor%appdata% > LocalLow > Unity konumunda kayıt dosyanız olacaktır.
Oyunun içerisinde hile mevcut. Pcye girip Youtube'dan hacker olmak kısmına tıklaman lazım diye hatırlıyorum.burdaki dosya ila saveeditonline ile hile yapabilirmiyim oyundaki hile ikidebir 100 iniyor
abi save dosyasi yok dedigin yerdeburdaki dosya ila saveeditonline ile hile yapabilirmiyim oyundaki hile ikidebir 100 iniyor