S
Silinen üye 12209
Bill'i kamera ile çekemiyorum? Oyun bug'a mı girdi?
Açılması uzun sürüyor bekleyiniz.selam lar ben oynu indirdim cmd acılıyor kulanıcı ad şifre istiyor yazıyorum dosylar okunuyor diyor sonra hiç bişe olmuyor nasıl çoze bilirim sornu
o kadar bekledim hiç bir şey olmuyorrrAçılması uzun sürüyor bekleyiniz.
Dosyalar okunuyor kısmında kaldı ise beklemeniz gerekiyor farklı bir şey var ise söyleyiniz yardımcı oluruz.oyun açılmıyor bir bilgisi olan varmı
yok dosyalar okunuyor kısmını geçiyor kapanıp açılmıyorDosyalar okunuyor kısmında kaldı ise beklemeniz gerekiyor farklı bir şey var ise söyleyiniz yardımcı oluruz.
yaklaşık 2 saat kadar oldu daha açılacakyok dosyalar okunuyor kısmını geçiyor kapanıp açılmıyor
Antivirüs varsa kapatınız dosyaları silmiş olabilir.yaklaşık 2 saat kadar oldu daha açılacak
yönetici olarak ta çalıştırdım clear exe ide çalıştırdım ama açmıyoryaklaşık 2 saat kadar oldu daha açılacak
yönetici olarak ta çalıştırdım clear exe ide çalıştırdım ama açmıyor
kapatıp yeniden indirdim gene açmıyorAntivirüs varsa kapatınız dosyaları silmiş olabilir.
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan destek alabilirsiniz.kapatıp yeniden indirdim gene açmıyor
öncesinde oynadım sıkıntı yoktu giremeyince yeniden indirdim
Rar şifresi yoktur.Rar shifresi ne?
var dosya.7z isimli dosya indi 14.20 gb orda rar sifresi istiyorRar şifresi yoktur.