MRainb0w
Yetkili
Belirli bir tarih yok maalesef. Türkçe oyunlar güncellenmeye devam edecektir.versiyon 0.3 çıkmış acaba türkçeye ne zaman çevirirsiniz belirli bi tarih varmı veya çevirecekmisiniz ?
Belirli bir tarih yok maalesef. Türkçe oyunlar güncellenmeye devam edecektir.versiyon 0.3 çıkmış acaba türkçeye ne zaman çevirirsiniz belirli bi tarih varmı veya çevirecekmisiniz ?
Hikaye olarakönerebileceğiniz güzel oyunlar var mı pc olur apk olur hiç fark etmez
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Bu poker kısımları nasıl geçiliyor bilen var mı
Merhaba, Oyunun hile menüsünden kızların poker yeteneklerini ''0'' a düşürün. Ardından Poker oynamayı bilmiyor ve uğraşmak istemiyorsanız. Yetenekler ''0'' yaptığınızda direk bahsi sürekli arttırın. Bahsi yüksek oynadığınızda sürekli kızların elinde ki çipler yetersiz olduğundan direk kazanırsınız.Bu poker kısımları nasıl geçiliyor bilen var mı
Hayır, henüz güncellenmedi.1 yenilik varmi
aga bu sitenin dc'si var orda paylaşabilir misin?Oyun hakkında
''Son'' durum güncellemesi vermekten memnun olarak söyleyebilirim ki;
220. günde oyun %100 başarımlar ve görevleri ile bitirmiş bulunmaktayım. Bu büyük başarı doğrusu bu kadar kadın karakterin başarımları tamamen açılmıştır. Sadece oyun kurallarına aykırı olan uçakta tanışma muhabbeti olan ''Amy'' ve ''Yvette'' ile oyun başlarken bu iki kadın karakter arasında seçim yapmak zorunda kalmaktır.Malesef birini seçmek zorunda kaldığınızda bir karakterin uçakta tanışma başarımı kesin olarak açılamıyor. Bunun nedeni oyunun galerisi oyun içinde olmasıdır. Yeniden başlayıp diğer kadın karakterinin başarımını açsanız bile bu hanenize yazılmıyor.Eski kayıt dosyanıza döndüğünüzde hala kapalı görünecektir.
''Amy'' Son başarımı V0.3.1.1 sürümünde bug girdiğinden açılmama sorunu var.Yapımcısı bunu sonra ki sürümde düzelteceğini söyledi
''Yumiko'' Bardağa çeyreklik atma girişimi aslında kızın göğüslerine nişan almayı başarmanız durumunda açılıyor.
''Sara'' Son başarımı ise bu kadın karakter sadece cumaları barda olduğundan bir kaç hafta neticesinde başarımı aktif oluyor.
Evet, Oyunu genel olarak %100 başarı ile bitirmiş bulunmaktayım. Bu seviyeye ulaşamayan ve kayıt dosyalarımı isteyen olursa sizinle güzelce paylaşabilirim. Oyunun kayıt dosyaları tüm sürümler ile uyumludur.
Linke tıklayarak Discord sunucumuza katılabilirsiniz. Adult Oyun Çeviri Discord sunucusuna katılmak için tıkla!Discord sonucunuz yok mu güncellemeleri takipedelim
Merhaba, Discord kullanmıyorum ancak özel mesaj yoluyla size linkleri bıraktım. İyi oyunlar..aga bu sitenin dc'si var orda paylaşabilir misin?
bana da linkini verirmisin. birde kayıt dosyalarının yerini bulamadım nerede acaba yardımcı olur musunMerhaba, Discord kullanmıyorum ancak özel mesaj yoluyla size linkleri bıraktım. İyi oyunlar..